Μιχάλης Σιδέρης: “Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στον Αετό Πατρών”

Ο Μιχάλης Σιδέρης κάθισε για πρώτη φορά κάτω από τα γκολπόστ του Αετού Πατρών Askounis στο ματς με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Ο νεαρός γκολκίπερ ήρθε μεταγραφή από τη Θύελλα Πατρών, με την οποία κατέγραψε συμμετοχές στη Γ΄Εθνική, έχοντας περάσει και από το Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο Σιδέρης μίλησε στο patragoal.gr γι΄ αυτή του την επιλογή, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει με την ομάδα της Αγίας Σοφίας.

“Μετά τον τραυματισμό και το χειρουργείο σε συνδυασμό την καραντίνα έπεσε πολύ η ψυχολογία μου και έδωσα περισσότερο βάρος στην σχολή και στην δουλειά μου. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να συνεχίσω τη συνεργασία μου με την Θύελλα Πατρών.

Με την ευκαιρία ευχαριστώ την Θύελλα για την περσινή συνεργασία και την στήριξη και εύχομαι να βρεθεί πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Μετά από προσέγγιση από τον προπονητή μου κύριο Ράντο, με βοήθησε να ανέβω ξανά ψυχολογικά και να έχω κίνητρο. Ο Αετός έχει πολύ καλό κλίμα και όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις κάτι το οποίο με κέρδισε. Στόχος μου είναι να επανέλθω 100% έτοιμος από τον τραυματισμό μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.