Μοιρασιά για Αετό Πατρών Askounis και Δαβουρλή Κ΄92

Γηπέδο Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Διαιτητές: Φωκάς Αλέξανδρος (Βασιλόπουλος Γιώργος, Παυλόπουλος Γιώργος)

Σκόρερ: 25′ Κλουκίνας – 18′ Γασπαρινάτος.

Αετός Πατρών και Δαβουρλής Κ΄ 92, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, καθώς το σκορ έμεινε στο 1-1. Ο Δημήτρης Κλουκίνας βρήκε και σήμερα τον δρόμο προς τα δίχτυα, σημειώνοντας το πέμπτο προσωπικό του γκολ με τα χρώματα του Αετού, ισοφαρίζοντας το γκολ του Γασπαρινάτου στο 18ο λεπτό.

Φιλμ:

7′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Θεοχάρη από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα για τον Λαζανά και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι άουτ.

18′ Γκολ για τον Δαβουρλή, όταν ο Γασπαρινάτος εκτέλεσε το κόρνερ απευθείας, ο Καλλιακμάνης δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Δαβουρλή, έπειτα από την μπαλιά του Γασπαρινάτου, ο Ανδρικόπουλος έκανε το πλασέ αλλά ο Καλλιακμάνης έδιωξε την μπάλα μακριά.

23′ Ευκαιρία για τον Αετό να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Κλουκίνα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

25′ Γκολ για τον Αετό, έπειτα από την ωραία ενέργεια από τα αριστερά του Θεοφάνη, έκανε το γύρισμα για τον Κλουκίνα και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, ο Κλουκίνας βγήκε τετ α τετ με τον Θωμά αλλά το πλασέ που έκανε η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

67′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Καραπιπέρης υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Θωμάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

82′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Αναγνώστου έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Καραπιπέρη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): 1. Καλλιακμάνης 14. Θεοδώρου 3. Ασκούνης 4. Χαλκιόπουλος 5. Λαζανάς 6. Καρακάσης (75′ Μουρτζόπουλος) 12. Παπαχρήστος (75′ Μαράτος)  8. Αναγνώστου 9. Κλουκίνας (90+2 Βιτσιος) 18. Καραπιπέρης 11. Θεοφάνης

Δαβουρλής Κ΄92 (Δημήτρης Ράπτης) 1. Θωμάς 2. Μπάνη 3. Παππάς (45′ Ανδρεοσοπουλος) 4. Γασπαρινάτος 5. Πρέμτος Σ. 6. Πολίτης 7. Μακρής 8. Γεράνιος 9. Γαλαριώτης (85′ Βερβίζας) 10. Κουμπουρλής 11. Ανδρικόπουλος (90′ Γερόπουλος).