«Πάγωσαν» όλοι στην Ροδιά με τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Γεωργίου

Με τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Φλόγας Ροδιάς Γεωργίου, επισκιάστηκε ο αγώνας για τον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας της Αιγιώτικης ομάδας με το Ζαβλάνι.

Σε μια φάση στο 75’ λεπτό όλοι «πάγωσαν», αφού ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έσπασε το πόδι του, και από εκείνο το σημείο και μετά ο αγώνας πέρασε σε 2η μοίρα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι σε κατάσταση «σόκ».

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αιγίου και όλοι εύχονται ταχεία και γρήγορη ανάρρωση.

Στο πλευρό του και το Ζαβλάνι με ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία αναφέρει τα εξής :

«Το ποδόσφαιρο ειναι διασκέδαση, χαρά, πάθος …μα πάνω από όλα ειναι ΥΓΕΊΑ….και μπροστά στην υγεία ολα τα άλλα παραμερίζονται….και γι αυτο τον λόγο η ομαδα του ΖΑΒΛΑΝΊΟΥ θέλει να ευχηθεί ΓΡΉΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΆΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΡΟΔΙΑΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ για τον σοβαρό τραυματισμό του ο οποίος διεκομίστη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου… πραγματικά το γήπεδο “πάγωσε” ….και όπως είναι αυτονόητο η μπάλα περνάει σε δεύτερη μοίρα…Για την ιστορία  και μόνο το Ζαβλάνι παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες απο το εικοστό λεπτό (αποβολή Γ. Κούντας) πραγματοποιήσε άλλη μια εμφάνιση με ουσία, έπαιξε σοβαρά δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ παίρνοντας ωστόσο τον βαθμό της ισοπαλίας….»