Μπήκε στο μητρώο, σέντρα… στις 10 Σεπτεμβρίου!

Μπορεί η κατάκτηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο οι υποχρεώσεις της Αιγιώτικης ομάδας δεν επικεντρώνονται μόνο στις διοικητικές-αγωνιστικές ανακατατάξεις που είναι απαραίτητες να γίνουν, ώστε να μπορέσει ο Παναιγιάλειος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, παράλληλα με τις κινήσεις ενίσχυσης που απαιτούνται να γίνουν στο σύλλογο, οι διοικούντες έκαναν το πρώτο σημαντικό… βήμα το οποίο ουσιαστικά ανανεώνει την παρουσία του Παναιγιάλειου στον αθλητικό «χάρτη». Συγκεκριμένα οι διοικούντες ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες ενέργειες, ανανέωσαν τη συμμετοχή του Αιγιώτικου συλλόγου στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πλέον επικεντρώνουν την προσοχή τους στην ενίσχυση της ομάδας τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Είναι γεγονός ότι η νέα αγωνιστική περίοδο είναι πολύ απαιτητική κι αυτό προϋποθέτει πολύ καλό προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου, μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών υποχρεώσεών της, έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην ανεύρεση τρόπων οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου είτε με την είσοδο νέων προσώπων στο Δ.Σ. που θα μπορέσουν να συμβάλλουν σε αυτό το στόχο, είτε με την ανεύρεση των κατάλληλων πόρων που θα βοηθήσουν στην κάλυψη υποχρεώσεων του συλλόγου.

Παράλληλα, βέβαια, έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα πρέπει να είναι κατάλληλος για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, σ΄ ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα και σ΄ ένα πολύ δύσκολο -κατά τις πρώτες ενδείξεις- όμιλο. Όλα αυτά, ωστόσο, απαιτούν τη δημιουργία ενός προϋπολογισμού που θα είναι εφικτό να «τρέξει» και συγχρόνως να είναι αυτός που θα μπορέσει να δώσει την απαραίτητη ώθηση στο αγωνιστικό τμήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί η βοήθεια όλων όσων ενδιαφέρονται για τον Παναιγιάλειο, με τη διοίκηση να αναμένει την έμπρακτη αποτύπωση της…

Σέντρα στις 10/9

Η Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η ΕΠΟ τρέχει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Καταρτισμένο είναι μάλιστα το πλάνο της ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην Ομοσπονδία, ωστόσο, γνωρίζουν πως θα κινηθεί το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν: Με 4 ομίλους και υπό προϋποθέσεις 18 ομάδες ανά γκρουπ. Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει οι δηλώσεις συμμετοχής. Εκεί θα υπάρχει καθαρή εικόνα για τον αριθμό των ομάδων και κατά πόσο θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στους ομίλους.

Αν δηλαδή θα προκύψουν όμιλοι που θα έχουν λιγότερες από 18 ομάδες. Σε ό, τι αφορά τη σέντρα, πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι στις 10 Σεπτεμβρίου.