Νέα καλή προσθήκη ο Παναιγιάλειος

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το χτίσιμο του Παναιγιάλειου για το νέο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αλέξανδρου Σακελλαρόπουλου ο οποίος είχε αγωνιστεί και παλιότερα στους Αιγιώτες.

Η ανακοίνωση:

“Η ενίσχυση της ομάδας μας και με αιγιώτες ποδοσφαιριστές συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό γιατί πάνω απ’ όλα ο Παναιγιάλειος εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη με ιστορία το ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ελλάδας.

Η διοίκηση ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σακελλαροπούλου, ο οποίος θα ξαναφορέσει τη μελανόλευκη φανέλα μετά από πέντε χρόνια.
Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1999, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Αιγίου και οι καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν να φορέσει τη φανέλα του Παναιγιάλειου τη σεζόν 2017-2018.

Στη συνέχεια ο Σακελλαρόπουλος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Πολύ νέος έπαιξε πρώτα στην Gateshead (2019-2020) και στη συνέχεια στη Blyth Spartans (2020-21).

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟ Βάρδας τη σεζόν 2021-2022 και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Παναργειακό, ο οποίος εξασφάλισε εύκολα την παραμονή του στον β’ γύρο.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να γράψουμε μαζί νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του Παναιγιαλείου.