Νέος γενικός αρχηγός στην Παναχαϊκή ο Χρήστος Μικές

Επιστροφή στην Παναχαϊκή μετά από 25 χρόνια για τον Χρήστο Μικέ, ο οποίος συμφώνησε με τον Πέτρο Σταθάκη και πλέον αποτελεί το νέο γενικό αρχηγό της ομάδας, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο Χρήστος Μικές είναι γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1971, συνεχίζοντας να προσφέρει ενεργά τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην ομάδα του Zαβλανίου μέχρι πρότινος.

Τα λόγια για τον Μικέ είναι περιττά, αφού η ποδοσφαιρική του καριέρα μιλάει από μόνη της. Ξεκίνησε από την ομάδα του Ζαβλανίου, πριν κάνει το μεγάλο βήμα το 1989 για την Παναχαϊκή, με την οποία αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες έως το 1996.

Έπειτα επόμενος σταθμός της καριέρας του αποτέλεσε η Καλαμάτα, με την οποία είχε 164 συμμετοχές και 8 τέρματα, ενώ το 2000 άφησε την Μεσσηνιακή πόλη και μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιωνικού. Εκεί αγωνίστηκε έως το 2003 έχοντας 91 συμμετοχές και 1 γκολ και επόμενος σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε η Χαλκηδόνα, με την οποία είχε 68 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το 2005 πήγε για έναν χρόνο στον Ατρόμητο Αθηνών, έχοντας 40 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βέροιας, έχοντας 22 συμμετοχές.

Κάπου εκεί έκλεισε η επαγγελματική του καριέρα, επιστρέφοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και παίζοντας για τρία χρόνια από το 2007 έως το 2010 στον Αχιλλέα Καμαρών

Έπειτα πήγε στην ομάδα της Νίκης Προαστίου, ενώ το 2012 μετακόμισε στον Δαβουρλή. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλων Συνοικισμού, τον οποίο και οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Κατηγορία, ενώ εδώ και λίγους μήνες επέστρεψε στο Ζαβλάνι.