Νέο τετραπλό «χτύπημα» ο Άρης Πατρών

Μια ανάλογη πορεία με την περσινή επιθυμεί o Άρης Πατρών και με αυτόν τον σκοπό έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του. Εκτός από τις «τρανταχτές» μεταγραφές που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα (Φούφουλας, Γεωργαντόπουλος, Σιδέρης, Σταυρόπουλος) η ομάδα των Προσφυγικών έχει έρθει σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση των νεαρών Θάνου Νικολόπουλου, Μπάμπη Σταθόπουλου και του τερματοφύλακα Γιώργου Τσιρινή οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκαν στην Κ-19 της Παναχαϊκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr,  η ομάδα των Προσφυγικών έχει συμφωνήσει με ακόμα ένα ποδοσφαιριστή που πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής και έτσι θα πέσει η αυλαία για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας η οποία θα είναι πολύ ισχυρή.

Ο Άρης Πατρών θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όπου θα ξεκινήσει και το χτίσιμο της νέας σεζόν, θέλοντας να παραμείνει στις πιο δυνατές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας. Η προετοιμασία εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου στο γήπεδο Προσφυγικών.