Νίκη και πρώτη θέση για την Γαλήνη

Διαιτητής: Καμζόλας (Καρράς-Ωρολογάς)

Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος η Γαλήνη κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 κόντρα στην Αστραπή Ψαροφαΐου και να πανηγυρίσει την 4η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πλέον η Γαλήνη βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα στην Β΄ Κατηγορία που ακόμα δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Στα του παιχνιδιού η Γαλήνη ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη με τον Κολλάρο στο 6′ αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Με την συμπλήρωση του 10λέπτου ήταν η σειρά της Αστραπής να απειλήσει αλλά το σουτ του Σουγλέρη μέσα από την περιοχή κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην συνέχεια ο Κολλάρος από πλευράς Γαλήνης απείλησε με σουτ αλλά δεν βρήκαν στόχο να καταλήξουν μοιραία άουτ.
Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στην Αστραπή όταν στο 45′ ο Κουκής έκανε το σουτ υποχρεώνοντας τον Λαζαράτο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ Αστραπή διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι καθώς ο Σουγλέρης υποστηρίζουν πως ανατράπηκε εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν συγκινήθηκε και συνέχισε το παιχνίδι. Στο 65′ ο Κολλάρος ανατράπηκε από τον Γκάντζο εντός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στούπας και έγραψε το 0-1. Στο 70′ η Γαλήνη έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της όταν ο Ραμαντάνης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά αλλά η κεφαλιά του Φωτόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά η Αστραπή πίεσε προσπαθώντας να ισοφαρίσει, αλλά μοιραία δεν τα κατάφερε και το τελευταίο σφύριγμα του κ.Καμζόλα βρήκε την Γαλήνη να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨAΡΟΦΑΪΟΥ (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Α. Γιαννόπουλος, Γκάντζος (73′ Πάνας), Γεωργαντόπουλος (73′ Γ. Γιαννόπουλος), Βερβέρογλου (35’λ.τ. Μουτζούρης), Γιώτης, Γιάννου (7’λ.τ. Ανάγνου), Σουγλέρης, Πρίντεζης, Κουκής, Τσάμης, Σαράφης (46′ Παπάς).

ΓΑΛΗΝΗ (Μπάμπης Παπαγιάννης) : Λαζαράτος, Φωτόπουλος, Ραμαντάνης, Γασπαρινάτος, Καραμπούλας, Στούπας, Καρράς, Βάλσαμος(89’Γιατράς), Κολλάρος (67′ Βασ. Γιαννόπουλος), Ζέζας (89′ Μενύχτας), Κύριλλος (60’λ.τ. Μπεκογιάννη).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς