Νίκη κορυφής για τον Α.Ο. Τριταίας

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα του Βασίλη Μαρκάτου επικράτησε εντός έδρας του Κρίνου με σκορ 3-1 και να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των play off της Γ κατηγορίας του πρώτου ομίλου (άνοδο στην Β κατηγορία) με 10 βαθμούς και στο +1 από την 2η θέση και τα Ροΐτικα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ όταν ο Χ.Μπομής και ο Χριστόπουλος συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον Νικόλα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64′ ο Χ.Μπομής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο αρχηγός του Κρίνου Ν.Κωνσταντινόπουλος θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα από τον κ. Ταξιάρχη για έντονη διαμαρτυρία στον δεύτερο βοηθό. Στο 72′ ο Γκοτσόπουλος δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και στη συνέχεια τον εξύβρισε με αποτέλεσμα να δει και αυτός την κόκκινη και να αφήσει την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει το φάουλ ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει στην δεξιά του γωνία και στην επαναφορά ο Μασούρας θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 88′ με τον Νιφόρα με εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Τριταίας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μετόχι, ενώ ο Κρίνος θα φιλοξενήσει εντός έδρας τα Ροΐτικα.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Τριταίας (Βασίλης Μαρκάτος): Διαμαντόπουλος (80′ Γεωργακόπουλος), Χ.Μπομής, Δελδήμος, Νταφογιάννης, Α.Μπομής, Νικόλας, Μασούρας (77′ Ι.Κωνσταντινόπουλος), Γ. Κατριμπούζας (77′ Κουραχάνης), Μπαλαλάς (80′ Οικονομόπουλος), Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος (77′ Ανδριακόπουλος).

Κρίνος (Κώστας Κολλιόπουλος): Πετρόπουλος, Β.Κατριμπούζας, Αναστασόπουλος, Μαχαίρας, Ν.Κωνσταντινόπουλος, Σοφιανός, Δούλος (62′ λ.τ. Θ.Κατριμπούζας), Γκοτσόπουλος, Νιφόρας, Γριτσώνης, Κολλιόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς