Νίκη με εξάρα στην πρεμιέρα για τον Ίκαρο Πετρωτού (photos)

Με το δεξί και με εμφατικό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας ο Ίκαρος Πετρωτού που επιβλήθηκε της Περιβόλας με σκορ 6-1.

Με αυτή την νίκη οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Σταθόπουλου έδειξαν με το καλημέρα τις διαθέσεις τους, καθώς στόχος της ομάδας είναι το δημιουργικό ποδόσφαιρο και ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Από την άλλη πλευρά η Περιβόλα ήταν ανταγωνιστική για περίπου 43′ λεπτά καθώς το σκορ ήταν στο 1-1 αλλά κάποια λάθη στην αμυντική της γραμμή ήταν αυτά που κόστισαν με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει υπέρ του Ίκαρου με 3-1 και κάπου εκεί να γύρει η πλάστιγγα για το νεανικό σύνολο του Πετρωτού.

Για τον Ίκαρο το σκορ άνοιξε στο 13′ με σουτ εντός περιοχής ο Μακρυπόδης.

Για μα έρθει στο 25′ η Περιβόλα με κεφαλιά του Φράγγου ύστερα από σέντρα του Χαβάνη για το 1-1.

Στο 43′ ο Παναγιωτακόπουλος και στο 45′ ο Μακρυπόδης διαμόρφωσαν το 3-1 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στην ανάπαυλα πέρασε ως αλλαγή από πλευράς Ίκαρου ο Χρήστος Κλίτσας οποίος με χατ τρικ στο 59′ 67′ και 79′ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ίκαρος Πετρωτού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στα προσφυγικά, ενώ η Περιβόλα θα κοντραριστεί με τον Πείρο Ισώματος στο νέο του γήπεδο.

Συνθέσεις :

Ίκαρος Πετρωτού (Άγγελος Σταθόπουλος) : Κ.Μακρόπουλος (79′ Δρακουμέλης), Δρογγίτης, Φλωροσκούφης, Δ.Μακρόπουλος, Βασιλόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Μακρυπόδης (73′ Παναγιωτακόπουλος), Ζύγουρας (46′ Κλίτσας), Δαβίλας (73′ Κόλλιας), Τάχος, Παναγιωτακόπουλος (71′ Οικονόμου).

Περιβόλα (Κώστας Πλώτας) : Μπερτσουκλής, Λυκούδης (62′ Καράπαπας), Παναγιωταρόπουλος (53′ Γκουνέλας), Γκιόκα, Μαρουλάς, Σκούτας (62′ Σκρεμμύδας), Μαργαρίτης, Χριστοδουλόπουλος, Χαβάνης, Γιαννόπουλος (65′ Δημόπουλος), Φράγγος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση