Φοβερό ξεκίνημα και νέα νίκη για τον Απόλλων Συνοικισμού (photos)

Με τρομερό τρόπο έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλων Αιγίου καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Αστέρα Λεοντίου με το απόλυτο των νικών και το τρία στα τρία.

Αυτό βέβαια που πρέπει να αναφερθεί είναι πως και στα τρία ματς του πρωταθλήματος ο Απόλλων Αιγίου έχει σκοράρει 4 φορές, όπως και στο ματς του κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τέμενης, δηλαδή σε 4 αναμετρήσεις μετράει 16 τέρματα ενώ έχει δεχθεί μόλις 3.

Στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην νεανική ομάδα των Πετεινών η ομάδα του Αιγίου μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9′ ο Γ. Μαρής ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ρόδη,με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι,την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος για το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γ. Μαρής εκτέλεση το κόρνερ από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Χ. Μαρής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Η αντίδραση για τους γηπεδούχους ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά η κεφαλιά του Πολυχρονόπουλου αρχικά θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο έμπειρος σέντερ φορ θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56′ σέντρα του Λαλιώτη από τα δεξιά και με προβολή ο Χ.Μαρής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 58′ το σουτ του Γ. Μαρή από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διαμαντόπουλος, ενώ δύο λεπτά αργότερα το γυριστό σουτ στην κίνηση από τον Χ. Μαρή θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62′ Φάουλ του Κανελλόπουλου και με κεφαλιά ο Γουρδούπης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.

Για να έρθουμε στο 69′ όπου ο Παλαιολογόπουλος με δυνατό ευθύβολο σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στην δεξιά γωνία του τέρματος για το τελικό 2-4.

Συνθέσεις :

Πετεινοί (Κώστας Κωνσταντινίδης) : Διαμαντόπουλος, Ρόδης (78′ Τζάφα), Τσιρίνης, Κούλος, Χοτζιά (73′ Μαυράκης), Παπαγεωργίου, Σγούρας, Μαλιούμης, Πολυχρονόπουλος (36′ Γουρδούπης), Παπαευθυμίου, Κανελλόπουλος.

Απόλλων Αιγίου (Νικέλα Ράπτη) : Βουλιέρης, Χερτσέκου (46′ Μητσόπουλος), Κεφαλωνίτης (46′ Θεοδωρακόπουλος), Κατσαρός, Χίλα, Τσαμολιάς (69′ Μιχαλόπουλος), Χούσος (36′ Παλαιολογόπουλος), Μετζάι, Λαλιώτης (69′ Μητρόπουλος), Γ. Μαρής, Χ. Μαρής

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση