Της “έκλεψε” την νίκη στο 92′ (photos)

Ένα σπουδαίο βαθμό κατάφερε να αποσπάσει η νεανική ομάδα του Δία Σαραβαλίου καθώς ισοφάρισε την Δάφνη Πατρών στο 92′ και ουσιαστικά τις “έκλεψε” την νίκη και τους τρεις βαθμούς κάτι που δίνει έξτρα ψυχολογία και ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά η Δάφνη Πατρών δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το υπέρ της σκορ, σπατάλησε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της και μοιραία στο 92′ δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης.

Στα του παιχνιδιού τώρα η Δάφνη άνοιξε το σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης καθώς στο 10′ ο Γραμματικός εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Παπαστεργίου έγραψε το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Δία να απειλήσει αλλά το σουτ του Αγγελόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαννικόπουλος.

Εν συνεχεία η Δάφνη Πατρών έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή του Δία αλλά οι ποδοσφαιριστές του Νικόλα δεν είχαν το καθαρό μυαλό ώστε να τελειώσουν σωστά τις επιθέσεις με αποτέλεσμα η λήξη του πρώτου ημιχρόνου να είναι στο 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 48′ ο Δίας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 αλλά το σουτ του Σταυρόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο από πλευράς Δάφνης είχαμε κάποια σουτ του Μπουρλάκη, Τσιόλου και Βαγγελάτου όπου κατέληξαν εκτός εστίας.

Στο 91′ ο Τσιόλου βρέθηκε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Δία αλλά το πλασέ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον πορτιέρο των γηπεδούχων για να έρθουμε δευτερόλεπτα αργότερα και ο Χέτα με ωραίο σουτ από πλάγια θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους του Δία Σαραβαλίου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δίας Σαραβαλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Τριταίας, ενώ η Δάφνη Πατρών πλέον πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της καθώς ακολουθεί την προσεχής Τετάρτη για την Α φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ο αγώνας με τον Παναχαϊκό και την ερχόμενη Κυριακή η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο αήττητο και πρωτοπόρο Σταροχώρι.

Συνθέσεις :

Δίας Σαραβαλίου (Κώστας Πλέγας) : Πανταζόπουλος, Βοσκόγλου (37′ Χέτα), Παπαδημητρίου (46′ Βλάσος), Μάλαμας (61′ Στρεμμένος), Κολιτσιδάκης, Θεοδωρόπουλος, Παντελής, Παπαδόπουλος, Αγγελόπουλος, Σταυρόπουλος, Πέλο (46′ Σαρρής – 87′ Φραντζέσκος).

Δάφνη Πατρών (Δημήτρης Νικόλας) : Γιαννικόπουλος, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαστεργίου (69′ Κουκίδης), Σταμπολτάς, Γραμματικός, Αναγνωστόπουλος (69′ Έξαρχος), Τσιόλου, Μπουρλάκης (80′ Βαγγελάτος), Παναγιωτόπουλος (61′ Μπινιέρης).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση