Νίκη ψυχολογίας για τον Ατρόμητο Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Ανδριανός Μιχάλης, Ασημακόπουλος Σωτήριος)

Σκόρερ: 20′ Τσάκωνας

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Ατρόμητος Πατρών επί της Α.Ε. Πάτρα 2005 με 1-0  διατηρώντας τις ελπίδες που έχει για απευθείας παραμονής στην κατηγορία. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Τσάκωνας στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Φιλμ:

20′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γεωργαντόπουλος να μπλοκάρει την μπάλα και ο Τσάκωνας στο δεύτερο δοκάρι με ένα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

23′ Καλή φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάκωνας υποδέχθηκε ωραία την μπάλα αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε ψηλά άουτ.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσάκωνας έκανε το κοντρόλ στο δεύτερο δοκάρι και με ένα σουτ έστειλε την μπάλα ξιστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Μπακόπουλος έσκαψε την μπάλα, αυτή πέρασε τον τερματοφύλακα και ο Δημητρέλος έδιωξε σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.

44′ Πρώτη καλή φάση στο ματς για την Πάτρα 2005, όταν ο Δήμας έδωσε την πάσα δίπλα στον Σταματέλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Μπιτη μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Πάτρα 2005, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Θωμάς έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

58′ Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Γκότσης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά για τον Μπακόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, οταν ο Παλουκης υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Γεωργαντόπουλος έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

70′ Όταν το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα από τον Χριστόπουλο, ο Μπακόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή και ο Γεωργαντόπουλος έκανε ωραία επέμβαση και έδιωξε μακριά την μπάλα.

75′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μαργώνης τσίμπησε την μπάλα αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

77′ Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε το γύρισμα για τον Γκότση Π, αυτός έκανε το σουτ από τα δεξιά αλλά ο Βερβέρογλου έβαλε το πόδι του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

83′ Αποβολή για τον Ατρόμητο, με δεύτερη κίτρινη του Πανταζόπουλου.

88′ Ευκαιρία για την Πάτρα 2005, όταν ο Δημητρέλος έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Kένεντι Μπίτι, Πανταζόπουλος, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Τσίτσαρης, Νικολάι, Παλούκης, Γκότσης Ν., Τσάκωνας (57′ Μαργώνης), Μπακόπουλος (92΄ Χρυσανθακόπουλος), Γκότσης Π. (81′ Πρίφτης).

Πάτρα 2005 (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Δημητρέλος, K. Γεωργαντόπουλος, Μικρός, Θωμάς, Δημητρέλης, Παναγιωτακόπουλος, Δημητρόπουλος, Κακαβούλας (66′ Πετρόπουλος), Σταματέλος, Δήμας (71′ Βερβέρογλου).