Νίκος Ανδρικόπουλος: «Κάναμε υπερήφανη την Πάτρα, να καθιερωθεί ο ΝΟΠ»

Είναι γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 2001, περιφερειακός και γέννημα – θρέμμα των τμημάτων υποδομής του ΝΟΠ. Παράλληλα, σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Ένας από τους βασικούς αθλητές και πρωταγωνιστές της ομάδας του ΝΟΠ , που αγωνίζεται ως εξτρέμ και ντεμύ, άνοιξε την καρδιά του στο www.patragoal.gr και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Πώς ζήσατε εσείς μέσα από την ομάδα την φετινή επιτυχία του συλλόγου;

«Σίγουρα νιώθουμε χαρούμενοι που πέτυχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν. Είναι κάτι που πέτυχαμε μέσω των προπονήσεων κάθε μέρα (στις περισσότερες μέρες κάναμε δίπλες προπονήσεις κιόλας) και αποτελεί ένα επίτευγμα που την επιτυχία του την πιστώνεται η ομάδα σαν σύνολο.

Από τους παίχτες και τους προπονητές μέχρι τους εφόρους, την διοίκηση και όποιους ανθρώπους μας βοήθησαν. Επιπλέον νιώθω ότι κάναμε πολλούς ανθρώπους στην Πάτρα περήφανους με την επιτυχία μας, καθώς είναι ένα ιστορικό σωματείο της πόλης μας και πολλοί έχουν μεγαλώσει βλέποντας παιχνίδια του συλλόγου τα παλαιοτέρα χρόνια».

Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία τι να περιμένουμε από το ΝΟΠ την επόμενη ημέρα;

«Σε αυτό πρώτο και κυρίαρχο λόγο έχει η διοίκηση, καθώς αυτή θα καθορίσει μαζί με τον νέο μας προπονητή τον κ. Ντόσκα, το μπάτζετ και το ρόστερ της ομάδας. Πιστεύω πολύ στους υπευθύνους της ομάδας πως θα επιλέξουν καλές νέες προσθήκες στο ρόστερ και μαζί με τους ήδη υπάρχοντες παίχτες θα δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο που θα είναι αρκετό για να μείνει ο ΝΟΠ στην Α1 κατηγορία, εκεί που του αξίζει».

Θεωρείς ότι έχει ανέβει το επίπεδο τα τελευταία χρόνια;

«Σίγουρα έχει ανεβεί το επίπεδο της ομάδας τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται και από τις επιτυχίες την ανδρικής ομάδας, αλλά και από τις ακαδημίες που συνεχώς πρωταγωνιστούν και φέρνουν διακρίσεις στα βάθρα. Επιπλέον ο σύλλογος βγάζει πολλά νέα παιδιά-ταλέντα και αυτό φάνηκε και φέτος, που στην άνοδο στην Α1 η ομάδα είχε πολλούς πατρινούς αθλητές μαζί με την βοήθεια ορισμένων φοιτητών που σπουδάζουν στην πόλη μας».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Προσωπικά θέλω να βελτιωθώ κι άλλο, έτσι ώστε να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα να πέτυχει τους στόχους της. Παράλληλα σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην Πάτρα και θέλω να συνεχίσω να είμαι συνεπής και με τις υποχρεώσεις μου στα μαθήματα. Πιστεύω έρχεται άλλη μια γεμάτη χρονιά για μένα σε όλους τους τομείς την ζωής μου και ελπίζω όλα να πάνε όπως τα έχω σχεδιάσει».