Νίκος Βετούλας: “Θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό κόντρα στην ΑΕΚ”

O Aπόλλων Πατρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του σημερινού (16.00, ΕΡΤ-3) εκτός έδρας, αγώνα με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League. Στην διάθεση του Νίκου Βετούλα βρίσκονται όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον Νίκολα Μίσκοβιτς ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και έμεινε εκτός αποστολής για 2ο σερί παιχνίδι.

Την αποστολή της ομάδας της Πάτρας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αποτελούν οι εξής: Ιμπραήμ Σιλα, Σαματζέι Τζόουνς, Νικ Γκρίφιν, Ράιν Τεϊλόρ, Αντόνι Ντειβις, Ομαρ Καλχουν, Γιώργος Μπογρης, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Ζώης Καράμπελας, Γιώργος Κογιωνης, Κώστας Αθανασόπουλος και Τηλέμαχος Bησσαρίου.

Μετά το τέλος της προετοιμασίας, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Όπως και στη πρεμιέρα έτσι και την 2η αγωνιστική, το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για εμάς. Η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε και η νίκη της την Τέταρτη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο αντίπαλος μας έχει παίκτες που έχουν ρόλους στο σύνολο και έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Παρολ΄αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ποιο ανταγωνιστικοί και θα επιδιώξουμε για το καλύτερο δυνατό».