Νίκος Τσολόπουλος: «Ακολουθούν έξι τελικοί»

Ένα γκολ του Ραφαήλ Χότζα ήταν αρκετό, για να χαρίσει το τρίποντο στην Δάφνη Πατρών η οποία απομακρύνθηκε στο +4 από τον Άτλαντα, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ο προπονητής, Νίκος Τσολόπουλος που εφιστά όμως την προσοχή του, για τα έξι εναπομείναντα ματς, με δήλωσή του στο patragoal.gr:

«Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από πολλές δυσκολίες, τραυματισμούς και μία κόκκινη κάρτα. Παρά τα προβλήματα, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάλογες απαιτήσεις του παιχνιδιού και καταφέραμε τη νίκη. Γι’ αυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Παρόλο που έχουμε πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή μας δουλειά μέσα στο γήπεδο και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ακολουθούν έξι τελικοί και πρέπει να παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος».