Να γίνει μάθημα η ήττα ενόψει της συνέχειας

H Aχαϊκή δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2023, αφού γνώρισε την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αχαιό Σαραβαλίου με (1-0) και πλέον το ζητούμενο είναι η αντίδραση από το νέο έτος.

Η ομάδα του Νίκου Λουμπαρδέα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο -3 από τον Διαγόρα Βραχνείκων και τα πλέι οφ, μετά την εκτός έδρας ήττα από τους “μπλε” και πλέον ο φιλόδοξος τεχνικός μαζί με τους ποδοσφαιριστές του καλούνται να βγάλουν αντίδραση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού έρχονται κρίσιμα παιχνίδια.

Η Αχαϊκή δεν έπιασε υψηλά στάνταρ στο ματς με τον Αχαιό, παρότι στο πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ενώ στο φινάλε θα μπορούσε να σώσει το βαθμό με το δοκάρι που είχε. Βέβαια, τα “καναρίνια” έχουν παράπονα από τον ρέφερι Δανιήλ για την κίτρινη που δόθηκε στο Ν. Γραμματικόπουλο στη φάση με το Βαλογιάννη, ζητώντας την απευθείας κόκκινη.

Πλέον αυτή η εικόνα πρέπει να της γίνει μάθημα, ενόψει της συνέχειας, ώστε να διορθώσει τα λάθη που δημιουργήθηκαν και να παρουσιάσει ένα πρόσωπο όπως αυτά που μας είχε συνηθίσει. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά και πλέον η ψυχραιμία και η σωστή διαχείριση ίσως να κρίνει πολλά για την συνέχεια.