Ξέσπασε η Δόξα Παραλίας στην πρεμιέρα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 8’ 27’ Σοφούλης, 63’ 78’ Σπανός – 29’ Καλομοίρης

Η Δόξα Παραλίας επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό την ανωτερότητά της στο γήπεδό της επικρατώντας με 4-1 του Ίκαρου Πετρωτού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, μπαίνοντας με το δεξί στη  νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο νεοφώτιστος Ίκαρος Πετρωτού στάθηκε αρκετά καλά στο βαρύ λόγω βροχής γήπεδο, αλλά η Παραλία ήταν πολύ καλή επιθετικά και έφτασε στο τρίποντο.

Ο Ανδρέας Σοφούλης μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Παραλία, ενώ ο ίδιος στο 27ο λεπτό με σουτ σημείωσε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων στο επίσημο ντεμπούτο του. Ο Ίκαρος μείωσε δύο λεπτά αργότερα με τον Καλομοίρη σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ανδρέας Σπανός που με δύο προσωπικά του γκολ στο 63΄ και στο 78ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Γ. Γεωργιτσόπουλος-Θ. Λαμπρόπουλος): Χιωτέλης, Νικολόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Κανελλακόπουλος, Σπανός, Μπουρλάκης (81’ Φεϊζάι), Σοφούλης (66’ Ντεμάι), Σπυρόπουλος (81’ Θεοδωρόπουλος), Βέρρας (75’ Παλούμπης).

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Αγγ. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Μιχαλιός (47’ Κουτρόπουλος), Δρογγίτης, Μακρόπουλος, Κλησής, Τσουραμάνης, Καλομοίρης (64’ Ταγάρας), Σπυρόπουλος (75’ Διαμαντόπουλος), Φραντζής, Κλίτσας, Μπαρλάς.