Ξεκινάει στις 19/8, ένα κάρο ανανεώσεις ο ΑΠΟ Αρόης

Ο σχεδιασμός της Αρόης για την νέα  αγωνιστική χρονιά  προχωρά και στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Α΄ Κατηγορία.

Στην ομάδα θα παραμείνουν και την νέα αγωνιστική περίοδο οι Μποσγανάς Κώστας, Στεφανόπουλος Νίκος,  Φελέκης Γιώργος, Φέλερης Παναγιώτης, Χαρικιόπουλος Αντώνης, Πρίντεζης Παναγιώτης, Γεραρδής, Φραγκίσκος, Σουγλέρης  Σπύρος, Κουκίδης Στάθης, Κατσαντώνης Γιώργος, Δημητρέλης Γιώργος, Σαριδάκης Γιώργος, Ζαφειρίου Χρήστος, Χοτζαι Ματέο, Τσώκος Δημήτρης, Τσώκος Μιχάλης, Στεργίου Γιώργος, Αμαρίλντο, Μοναστήρας  Κώστας, Κοτσιάς Νικόλαος, Πεκίνι Γιώργος, Καμπέρης Θόδωρος, Τσίνας Στέφανος, Τσεκούρας Διονύσιος, Καλκαζής Χρήστος. Επιπλέον θα αποκτηθούν τέσσερις  έμπειροι παίκτες  με θητεία στην Α΄ Κατηγορία, αλλά και τέσσερις με πέντε νεαρούς παίκτες  και δη έχουν γίνει κάποιες επαφές και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Η προετοιμασία υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου στο γήπεδο του Πετρωτού.

Eπίσης το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων ανακοίνωσε ο ΑΠΟ Αρόη που έχει ως εξής:

29/8 με Ανω Καστρίτσι

2/9 με Ικαρο Πετρωτού

5/9 με Γαλήνη

9/9 με Αναγέννηση

12/9 με Απόλλωνα Εγλυκάδας

20/9 με Περιβόλα