Ξεκινά προπονήσεις ο Αίας Γαστούνης

Η ομάδα του Αίαντα Γαστούνης έκανε χθες τεστ Covid-19, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά και θα ξεκινήσει προπονήσεις, ενόψει της επικείμενης επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στις 28 Μαρτίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας μπορεί να είναι αντίθετοι στην επανεκκίνηση, καθώς δεν υπάρχουν προς το παρόν εγγυήσεις από την Πολιτεία στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και επειδή τα κρούσματα είναι πολλά και δεν αποκλείεται να ξαναδιακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά βλέποντας πως η Ε.Π.Ο. προχωρά τις διαδικασίες επανέναρξης του πρωταθλήματος, πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν προπονήσεις και παράλληλα να κινηθούν αναλόγως και με την κοινή γραμμή που έχουν υιοθετήσει οι ομάδες του 9ου Ομίλου.

Το θετικό με τον Αίαντα είναι πως διαθέτει ως επί το πλείστον ντόπιους παίκτες (μόνον ο Κουλούρης είναι από την Πάτρα), κι έτσι δεν έχει πρόβλημα να συγκεντρώσει τους ποδοσφαιριστές του για προπονήσεις και να προετοιμαστεί υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι ο Αίας του Θοδωρή Ανδριόπουλου έδωσε δύο αγώνες όλους κι όλους στο πρωτάθλημα, στις 4 αγωνιστικές που έγιναν. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 την Αχαϊκή στη Γαστούνη, με δύο γκολ του Ηλία Κουλούρη και την 4η αγωνιστική πήρε ισοπαλία στη Ζάκυνθο (1-1) με τον Κουλούρη ξανά, να ισοφαρίζει και να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα του. Τα ματς της 2ης και 3ης αγωνιστικής με Διαγόρα Βραχνεΐκων εκτός και Διαβολίτσι εντός, είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις αντίπαλες ομάδες.

Πηγή: Εφημερίδα “Πρωινή” της Ηλείας