Οι νέοι έδειξαν τον δρόμο, μπήκε στο επιτελείο ο Κοτσάφτης

Aπό το πρώτο κιόλας ματς που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Παναχαϊκής ο Γιάννης Βογιατζής, αυτό δηλαδή κόντρα στην Ηλιούπολη, έβαλε στην εξίσωση τα “παροπλισμένα” νέα παιδιά του ρόστερ αρχικά ως αλλαγή.

Στο ματς με το Αιγάλεω Παπαχρονόπουλος και Λιοφάγος πήραν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ εμφανίστηκε ξανά ως αλλαγή ο Στασινόπουλος που αρκετοί δεν θυμούνταν καν ότι υπήρχε πριν μπει ως αλλαγή με την Ηλιούπολη. Θα μπορούσαν να ήταν και αλλά παιδιά, όπως ο Αγκαράϊ, ο Λιμάτσι, ο Μαστραντωνάκης, αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος παρότι διατυμπάνιζε στις δηλώσεις του στην προετοιμασία, ότι τους πιστεύει, τους αφάνισε από την ομάδα.

Στην αποστολή της Παναχαϊκής για την Αθήνα συμμετείχαν και τρία παιδιά της Κ19. Ο λόγος για τους Γεωργόπουλο, Κατσαΐτη και Διαμαντόπουλο οι οποίοι σε πρώτη φάση πήραν μία γεύση από μία αποστολή της πρώτης ομάδας έτσι ώστε σιγά-σιγά και αυτοί να μπαίνουν στο κλίμα του επαγγελματισμού.

Τέλος χρέη Β’ γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Βασίλης Κοτσάφτης ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκές στο παρελθόν και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί.