Ο κόσμος θα αποφασίσει για τις νέες φανέλες της Παναχαϊκής!

Ο κόσμος θα αποφασίσει για τις νέες φανέλες της Παναχαϊκής! Η σχετική ενημέρωση των Πατρινών:

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συνεργασίας της ομάδας μας με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Playsports εσύ αποφασίσεις για τη νέα φανέλα!

Η Παναχαϊκή θέλοντας πάντα να πορεύεται μαζί με τους φιλάθλους της αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να αποφασίσει για τις νέες επίσημες εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Θέλουμε από όλους όσοι ενδιαφέρονται να μας στείλουν τις σκέψεις τους για το τι θέλουν να έχει πάνω η φανέλα. Δεν υπάρχει περιορισμός σε θέματα ή σε χρώματα και αυτό γιατί η Playsports μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε σχεδιαστικά γιατί πλέον υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και στείλτε τις προτάσεις σας. Μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε έχει σχέση με την Πάτρα, με πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τα κοκκινόμαυρα και γενικά με οτιδήποτε σχετίζεται με την πόλη και την ιστορία της ομάδας.

Τι είναι η ψηφιακή εκτύπωση ή αλλιώς sublimation
Ψηφιακή εκτύπωση ή αλλιώς sublimation είναι μέθοδος εξάχνωσης του μελανιού μέσω της θερμότητας, γίνεται μόνο σε βάση πολυεστέρα και είναι εξαιρετικά ανθεκτική έχει υψηλή απόδοση στο τελικό προϊόν ενώ δεν έχει κανένα περιορισμό όσον αφορά τη παλέτα των χρωμάτων. Δίνει τη δυνατότητα ταχύτητας χωρίς καμία αύξηση κόστους σε λίγες η πολλές εκτυπώσεις. Η Playsports χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο εκτύπωσης των παραγόμενων προϊόντων εδώ και 7 χρόνια σε κάθετη παραγωγή και η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι δεν περιορίζεται το παραγόμενο προϊόν σε σχέδια και χρώματα.

Χρονικό περιθώριο αποστολής προτάσεων
Όσοι θέλετε να στείλετε τις προτάσεις σας για τη νέα φανέλα μπορείτε να το κάνετε μέχρι τις 20/7 στο email pgefanela@gmail.com

  • Το διάστημα 21/7 με 25/7 οι γραφίστες θα ετοιμάσουν τα σχέδια που θα είναι συνολικά τέσσερα και από τις 26/7 έως τις 31/7 θα γίνει διαδικτυακή ψηφοφορία ανάμεσα στα προτεινόμενα σχέδια για να αποφασίσετε εσείς για τις δύο εμφανίσεις. 
  • Επίσης εκτός από τις δύο εμφανίσεις που θα προκύψουν από τις ιδέες του κόσμου και μέσω της ψηφοφορίας, θα κυκλοφορήσουν ακόμα δύο (σύνολο τέσσερις επίσημες εμφανίσεις) κατόπιν επιθυμίας της ομάδας. 
  • Επίσημα οι νέες εμφανίσεις θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση τον Αύγουστο.