Ο Κώστας Ντάσιος δώρισε μάσκες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας

Ο πατρινός επιχειρηματίας, αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Η δωρεά αφορά 700 μάσκες που πραγματικά θα προστατεύσουν τους ίδιους τους αστυνομικούς, αλλά και τους πολίτες σε πιθανό έλεγχο. Οι 500 μάσκες δόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ οι άλλες 200 θα μοιραστούν στο Γ΄ Αστυνομικό τμήμα και στο τμήμα Ερυμάνθειας.

Γι΄ αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά ευχαρίστησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Γιώργος Μιχαλόπουλος ο οποίος τόνισε πως όλες οι μάσκες θα επιδοθούν άμεσα σε όλους τους αστυνομικούς.

Στην φωτογραφία διακρίνεται επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Κυριακόπουλος, μαζί με το γνωστό παράγοντα. Από την πλευρά του ο Κώστας Ντάσιος ανέφερε πως ήταν ελάχιστη να στηρίξει τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους του πρώτου καθήκοντος.

«Αυτή τη στιγμή, που όλοι πολεμάμε με ένα αόρατο εχθρό, χωρίς να γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του, αλλά μόνο τις επιρροές του, ο καθένας πρέπει να σταθεί το ύψος της ευθύνης του, όχι μόνο της ατομικής αλλά και της συλλογικής» ανέφερε.