Ο μήνας της αδειοδότησης, αλλά και της ενίσχυσης!

Ο Ιούνιος που έρχεται άμεσα είναι ένας μήνας που όχι άδικα χαρακτηρίστηκε της αναμονής, της αγωνίας για την αδειοδότηση, αλλά και της εγρήγορσης για την ενίσχυση. Ένας μήνας όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα σχετικά με το πώς θα κινηθεί η Παναχαϊκή στην επόμενη μέρα.

Όλοι θα ήθελαν να είχε ξεκαθαρίσει ήδη και μάλιστα ευνοϊκά για το σύλλογο το θέμα με τις παλιές προσφυγές, όμως εκ των πραγμάτων βρίσκονται σε αυτήν την περίεργη κατάσταση. Aυτήν τη στιγμή πάντως, υπάρχει σε εξέλιξη μια προεργασία για μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στην νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Μπάρλος είναι μπροστά σε μια δύσκολη συγκυρία, όχι μόνο για την υπόθεση Ρόκα, αλλά και για το… φιρμάνι με τις υποθέσεις που ακολουθούν. Η επόμενη μέρα μονόδρομος, μια και οφείλει να κάνει την προσπάθεια, ώστε να βρει λύσεις. Η απόφαση που πήρε είναι ξεκάθαρη και θα την αναλύσει μέσω συνέντευξης τύπου λίαν συντόμως.

Με τον Χρήστο Καραπίτσο έγινε επαφή και θα πάρει τα «κλειδιά» της νέας χρονιάς. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής κάνουν τις κινήσεις τους, αναζητούν και έχουν εντοπίσει παίκτες, οι οποίοι με την προϋπόθεση ότι θα δικαιωθεί ο σύλλογος θα βρεθούν στον… προθάλαμο της Αγυιάς. Ίσως να είναι και ο πιο περίεργος Ιούνιος των τελευταίων χρόνων.