Ο Πήγασος Μπεγουλακίου έχει παρόν και μέλλον

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του σε ένα παιχνίδι δίχως άγχος, με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και να φύγει νικητής από τα Προσφυγικά επικρατώντας με 3-1 του Εθνικού Πατρών.

Το μεγάλο κέρδος όμως για τους “βυσσινί” ήταν πως ο coach, Kώστας Νιοτόπουλος (εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή) λόγω ασθένειας με κορονοϊό του Νίκου Τσολόπουλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, οι οποίοι με την απόδοσή τους, κάνουν τους παράγοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν για το μέλλον του Πήγασου.

Είναι ενδεικτικό ότι αγωνίστηκαν βασικοί οι Δρίτσας (2006), Κακαβούλας (2006), Γαλάνης (2006) και Γούτος (2007), ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Γιωτόπουλος (σκόραρε το 1-2, 2004), Ψυχογιός (2004), Δημόπουλος (2007), ενώ στο πάγκο ήταν οι Παπαηλιόπουλος (2007), Γεωργόπουλος (2006) και Κουνάβης (2007). Αυτό δείχνει και την καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία με προώθηση αρκετών παιδιών στην πρώτη ομάδα.

Η ομάδα του Μπεγουλακίου αρχίζει να «χτίζει» το μέλλον της με νεαρά δικά της παιδιά, τα οποία προσπαθεί από φέτος να τα «ψήσει» έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο έτοιμοι την νέα σεζόν και γενικότερα τα επόμενα χρόνια.