Πάει αλώβητος στον μεγάλο τελικό ο Άρης Πατρών (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Οικονόμου Κωνσταντίνος (Τραγουλιάς Θεόφιλος, Μάστορας Χρήστος)

Σκόρερ: 13′ Σιδέρης, 15′ 33′ Σπανός

Εύκολη νίκη, όπως φάνηκε στο γήπεδο, πήρε ο Άρης Πατρών στα Προσφυγικά, καθώς επικράτησε του ΑΠΣ Πάτραι με σκορ 3-0, για την 6η αγωνιστική των play offs της Α’ κατηγορίας.

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά το πρώτο ημίχρονο, καθώς άνοιξε γρήγορα το σκορ στο 13′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσα, ο Σιδέρης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά από δύο λεπτά η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου έκανε δύο τα τέρματά της, όταν ο Πανάρετος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σπανός με ένα άγγιγμα στην μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Στη συνέχεια ο Άρης συνέχισε το ίδιο έργο βάζοντας και τρίτο γκολ στο 33′ πάλι με τον Γιάννη Σπανό, έπειτα από πάσα του Μπίσα μέσα στην περιοχή, ο φορ του Άρη με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με τις δύο ομάδες να μην απειλούσαν τις δύο εστίες και συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Λουμπαρδέα που ελάχιστες φορές βγήκε στην επίθεση. Το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δυνατό σουτ του Γαβριήλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Αναστασοβίτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Με το τελικό αποτέλεσμα να ήταν 3-0 μέχρι το τέλος.

Τελευταία αγωνιστική το Πάτραι υποδέχεται στην έδρα του τον Κεραυνό Αγ Βασιλείου, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αλλά ένα ματς γοήτρου και για τις δύο ομάδες. Ενώ ο Άρης Πατρών φιλοξενείται στα Ζαρουχλέικα στο ματς της χρόνια απέναντι στον πρωτοπόρο, ενός βαθμού μπροστά, Ατρόμητο Πατρών.

Το φίλμ του αγώνα :

12′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα αρχικά βρήκε σε σώματα και στη συνέχεια ο Σπανός έκανε την κεφαλιά αλλά ο Σουγλέρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

13′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Μπίσα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σιδέρης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

15′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σπανόςε ένα άγγιγμα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

33′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από μια μπαλιά του Μπίσα, ο Σπανός υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

36‘ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπανός έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

43‘ Μεγάλη τριπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μπίσα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Σουγλέρης έκανε την απόκρουση, στη συνέχεια ο Σπανός υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε και αυτός το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και τέλος ο Μπίσα έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

56‘ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε μια βαθιά μπαλιά για τον Μπίσα, αυτός υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

75‘ Πρώτη καλή φάση για το Πάτραι, όταν ο Γαβριήλ έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Αναστασοβίτης έδιωξε την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.

80‘ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η άμυνα έκοψε την μπάλα.

Άρης Πατρών (Χρήστος Καραπίτσος) : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (22′ Μενύχτας), Σταθόπουλος, Σιδέρης (65′ Καταρτζόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Λιμάτσι (65′ Μαντάς), Θωμάς, Σπανός, Γεωργαντόπουλος (59′ Μπούμπαλης), Μπίσα (59′ Γεωργόπουλος)

ΑΠΣ Πάτραι (Νίκος Λουμπαρδέας): Σουγλέρης Π., Μπακάλης (90′ Μανωλόπουλος), Δημόπουλος, Δρουγούτης, Μανθόπουλος (45′ Τασσόπουλος), Πιπεράκης (68′ Παπαγεωργίου), Καράγιωργας, Γερογιάννης (60′ Σπηλιωτόπουλος), Σουγλέρης Α., Γαβριήλ, Ούτσικας (45′ Κανελλόπουλος)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση