Το ντέρμπι στα Ζαρουχλέϊκα βάφτηκε “πορτοκαλί”

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι απέναντι στον Πανμοβριακό Ριόλου, αφού επιβλήθηκε με 2-0 και έθεσε οριστικά εκτός διεκδίκησης την ομάδα του Θανάση Παπουτσή, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν σχεδόν 1000 φιλάθλοι από τις δύο ομάδες και όχι μόνο.

Πλέον την ερχόμενη αγωνιστική, οι “πορτοκαλί” του Σάκη Πεφάνη περιμένουν τον Άρη Πατρών, στον “τελικό των τελικών”, και σε ένα παιχνίδι που πάνε για δύο αποτελέσματα, αφού αυτή την στιγμή βρίσκονται στο +1 από την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου.

Ο Πανμοβριακός είχε αρκετές καλές στιγμές στον αγώνα για να προηγηθεί, απείλησε με την έναρξη του αγώνα με τον Ρουμπάτο, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων Μπίτι βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και έδιωξε κάθε απειλή από την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέες καλές στιγμές στο 5′ αλλά και στο 21′ λεπτό με τον Λιάκο, με τπν Ατρόμητο κόντρα στην ροή του αγώνα να παίρνει το προβάδισμα με κοντινό σουτ του Σμυρλή και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της ομάδας των Ζαρουχλεϊκων.

Μάλιστα λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, ο Σπανός με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, είχαν καλές στιγμές με τους Σκούτα, Ρουμπάτο και Λιάκο, με μεγαλύτερη όλων το δοκάρι του τελευταίου στο 52′ λεπτό της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο τέρμα, αφού είχε δύο καλές στιγμές με τον Αποστολόπουλο.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Αλέξανδρου Φωκά, με τον Ατρόμητο να παίρνει την νίκη και να πηγαίνει πλέον στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Πατρών.

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης) : Μπίτι, Αγγελόπουλος (65′ Λαζανάς), Πανταζόπουλος, Σπανός, Παπασπυρόπουλος, Αρβανίτης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Σμυρλής (77′ Μπακόπουλος), Μαστραντωνάκης (82′ Νικολακόπουλος), Κωστής

Πανμοβριακός Ριόλου (Θανάσης Παπουτσής) : Δημόπουλος, Βλάχος, (56′ Παναγόπουλος), Κυριακόπουλος, Πυρρής, Κοκκίνης (62′ Παναγάκης), Λιάκος, Ρουμπάτος, Κουλούρης, Φραγκούλιας, Καρακάσης, Σκούτας (67′ Παπαδάτος)