Πάει για νέα δυνατή «μεταγραφή» ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Την ίδια ώρα που η Παναχαϊκή δεν μπορεί να «κλείσει» παίκτες από το ερασιτεχνικό της Αχαΐας, «χάνει» μάλιστα και παίκτες από το περσινό της ρόστερ που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μια άλλη ομάδα της Πάτρας που αξίζει την προσοχή και το σεβασμό μας, κινείται αθόρυβα και ουσιαστικά, δείχνοντας πως πρέπει να δουλεύουν οι σοβαροί σύλλογοι. Από την Παναχαϊκή της Super League 2 ο Γιάννης Σκεπετάρης, «μετακομίζει» στο Διαγόρα Βραχνεικων σύμφωνα με πληροφόρηση του patragoal.gr!

Eπίσημη ανακοίνωση από τους Βραχνιώτες προς το παρών δεν υπάρχει, αλλά το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και ο “γάμος” κοντά. Ο 21χρονος που πριν δύο χρόνια έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Γ΄ Εθνική με τη Θύελλας Πατρών είναι πολύ κοντά με τους Βραχνιώτες που κινούνται έξυπνα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Γιάννης Σκεπετάρης για όσους δεν γνωρίζουν είναι γεννηθείς στις 24/4/2000 αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και τη σεζόν (2019-2020) ήταν βασικό στέλεχος της Θύελλας Πατρών, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, πραγματοποιώντας συνολικά 9 εμφανίσεις.