Πάει για το απόλυτο «μπαμ» ο Aτρόμητος Πατρών

Έναν παίκτη ικανό να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας προσπαθεί να αποκτήσει ο Ατρόμητος Πατρών.

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων που όπως δείχνει με τις κινήσεις της έχει βάλει υψηλούς στόχους, κινείται για την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή με μεγάλη θητεία στην Σούπερ Λιγκ 2 που έχει φορέσει και τη φανέλα της Παναχαϊκής στο παρελθόν. Την υπόθεση σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του patragoal.gr χειρίζεται ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Νεκτάριος Σκόνδρας και εφόσον ολοκληρωθεί θα μιλάμε για το απόλυτο “μπαμ” του καλοκαιριού.

Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχουν θέσει οι “πορτοκαλί” φαντάζουν ικανοί να κάνουν έναν ποδοσφαιριστή αυτού του επιπέδου να αποδεχτεί την πρόταση.

Και μην ξεχνάμε για την κίνηση που είχε γίνει με τον Σμυρλή με καταγωγή από την Πάτρα. Το θέμα που ανέδειξε και φωτογράφισε το patragoal.gr το Σάββατο το βράδυ. Ο Σμυρλής έχει σημαντική διαδρομή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Φωστήρας, ο Ιωνικός, ο Διαγόρας Ρόδου και άλλες.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Σαντορίνη στη Football League ωστόσο η περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον κορονοϊό στην αρχή της πανδημίας τον ταλαιπώρησε αρκετά με αποτέλεσμα να κάνει ένα διάλλειμα στη μέχρι τότε σημαντική πορεία του.