«Πάτησε γκάζι» στο β΄ μέρος το Πάτραι

ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Παναγιώτης Σουτζόγλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 49’ Σκιαδαρέσης, 76’ Γιαννόπουλος, 90’ Φούφουλας

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β΄ μέρος, το Πάτραι νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Πατρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις. Σκιαδαρέσης, Γιαννόπουλος και Φούφουλας οι σκόρερ για την ομάδα του Σταμάτη Σαρρή που έδειξε καλά δείγματα ενόψει της συνέχειας.

ΦΙΛΜ:

9′ Mεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από την λάθος απομάκρυνσης της άμυνας, έκανε το σουτ αλλά ο Μυλωνόπουλος απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια η άμυνα απομάκρυνε.

34′ Έπειτα από την ωραία μπαλιά του Ιωάννου, ο Δημητρακόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε ψηλά άουτ.

45′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μωραΐτη, ο Ιωάννου έκανε την κεφαλιά αλλά ο Μυλωνόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

49′ Το Πάτραι άνοιξε το σκορ με τον Σκιαδαρέση, όταν ο Γραμματικόπουλος γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Σκιαδαρέσης έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

60′ Ο Σκιαδαρέσης μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Μυλωνόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

69′ Έπειτα από τη σέντρα του Νιάχου Χ. η άμυνα δεν έδιωξε καλά και ο Ζαρναβέλης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι να κάνει το 0-2, όταν ο Γερογιάννης έκανε την παράλληλη για τον Γραμματικόπουλος, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

76′ Το Πάτραι έκανε το 0-2, όταν ο Γραμματικόπουλος γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Γιαννόπουλος με το στήθος έκανε το 0-2 για το Πάτραι.

90′ Ο Φούφουλας έκανε το 0-3 για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Φούφουλας σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Σιαφλάς): Μυλωνόπουλος, Σουλιτζής, Ρουγκάλας (84’ Χριστόπουλος), Καλογερόπουλος, Μπόσμος, Ζ. Νιάχος (67’ Ζαρναβέλης), Ανδρεόπουλος, Κατριμπούζας, Τασιόπουλος (51’ Μεμάγκα), Χ. Νιάχος, Γιάννης (84’ Γκίτσης).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Παναγόπουλος (85’ Ρήγας), Γερογιάννης, Ιωάννου, Γιαννόπουλος, Βάρρας, Νικολάι (58’ Παπαδόπουλος), Γραμματικόπουλος, Μωραΐτης, Δημητρακόπουλος (85’ Τσίφας), Σκιαδαρέσης (76’ Φούφουλας).