Πάτησε προσωρινά στην κορυφή το Ζαβλάνι

Την 3η του σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και την 4η συνολικά σημείωσε το Ζαβλάνι στο γήπεδο του Πλαστήρα απέναντι στον ΑΟ Αιγίου 2019, αφού επιβλήθηκε με 0-2 και πάτησε έστω και προσωρινά την κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας να δει τι θα γίνει την Κυριακή στο ντέρμπι στην Ροδιάς ανάμεσα στην τοπική Φλόγα και την αντίστοιχη του Κ. Καστριτσίου, ώστε να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε απώλεια.

Η ομάδα του Ανδρέα Σέρρου ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός ότι για ένα ημίωρο ήταν φλύαρη και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που είχε.

Στο 20’ λεπτό ακυρώθηκε πιθανότατα καθαρό τέρμα σε κεφαλιά του Χότζα, ενώ στο 42’ λεπτό ο Μπισμπίκης με ωραίο διαγώνιο σούτ άνοιξε το σκόρ για την ομάδα του Ανδρέα Σέρρου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στον 44’ λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Θεοδωρόπουλου, που πρόλαβε και μπλόκαρε ο Αγοράκης.

Στο β’ μέρος το Ζαβλάνι ανέβασε «στροφές», έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, κάτι που κατάφερε στο 64’ λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Κωστόπουλου από τα αριστερά και γύρισμα στον Μπακούρο, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων».

Στην συνέχεια οι νικητές είχαν και οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του Χότζα, ενώ στο 85’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την μοναδική μεγάλη ευκαιρία τους στο παιχνίδι, όταν ο Αγοράκης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ισάριθμα σουτ των Ζαφειρόπουλου και Λιοκόλη.

ΑΟ Αιγίου 2019 (Λ. Κατσαρέλιας) : Χριστοδουλόπουλος, Δορλής, Ραμπαβίλλας, Τσέλιος, Ανδρικόπουλος (71’ Γκόφας), Σπανός, Παπαλουκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (85’ Γεωργόπουλος), Μπιρμπίλης (66’ Ξυνομπίτης), Θεοδωρόπουλος (85’ Λιοκόλης)

ΑΠΣ Ζαβλάνι (Α. Σέρρος) : Αγοράκης, Μούκας (81’ Κονταξής), Καρπάνος, Τόλης, Ζησιμόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Μπισμπίκης (64’ Γραμματικόπουλος), Μπακούρος, Κωστόπουλος, Κούντας, Χότζα