Πάτραι: Έξι προωθήσεις παικτών από την ακαδημία

Ο ΑΠΣ Πάτραι έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι των Ακαδημιών. Σκοπός του είναι να αποτελέσει τον «αιμοδότη» του αχαϊκού ποδοσφαίρου και μέσω σκληρής δουλειάς να αναδείξει ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε την προώθηση έξι παικτών από τα «φυτώρια» της ομάδας στην ανδρική ομάδα, που ξεκίνησε την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο Νικόλας Ανδρεόπουλος, γεννημένος το 2006 και αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα θα αποτελέσει τον εκλεκτό για να υπερασπίζεται τα γκολπόστ της ομάδας. Ο Δημήτρης Κονόμι (2005), ο Χρήστος Μανωλόπουλος (2004) και ο Ανδρέας Γεωργόπουλος (2006) θα θωρακίσουν τα μετόπισθεν των «πράσινων».

Επιπλέον, ο προπονητής της ομάδας, Σταμάτης Σαρρής, επέλεξε τον κεντρικό μέσο, Σπύρο Γερόπουλο (2006), ενώ στην επίθεση ξεχώρισε ο Ηλίας Χριστοδουλόπουλος (2008), ο οποίος σε ηλικία μόλις 15 ετών, θα είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής του Πάτραι.

Παράλληλα, οι παίκτες αυτοί μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά των τμημάτων υποδομών, σε μια τρανή απόδειξη πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ευκαιρίες και ανέλιξη. Το Πάτραι θα συνεχίσει να δίνει τεράστια έμφαση στην παραγωγική διαδικασία και τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν αρκετοί ακόμα παίκτες, που θα πάρουν το «χρίσμα» για τη μεγάλη ομάδα.