Πέρασε από την Παραλία ο Πανμοβριακός Ριόλου

Γήπεδο Παραλίας: Παναγιώτης Παπαναγιώτου

Δόξα Παραλίας – Πανμοβριακός Ριόλου 0-2 (49’ Ρουμπάτος, 53’ πεν. Κουλούρης)

Διαιτητές: Ζήκος (Παυλόπουλος – Τζήκας)

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2023 ο Πανμοβριακός Ριόλου, καθώς πέρασε από την Παραλία και τη μαχητική Δόξα και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Αγγέλου Κωνσταντινόπουλου μπορεί να τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος με τη Δόξα να έχει και δοκάρι, όμως με ένα καθοριστικό δεύτερο ημίχρονο καθάρισε το ματς χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Φιλμ αγώνα:

1’ Σουτ του Ρουμπάτου μπλοκάρει εύκολα ο Σμιγάδης.

28’ Μπαλιά του Λιάκου στον προωθημένο Κουλούρη από αριστερά, διώχνει σε κόρνερ δύσκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

36’ Εκτέλεση κόρνερ του Λιάκου απο αριστερά, παίρνει τη κεφάλια ο Κουλούρης αλλα τελευταία στιγμή μπλοκάρει ο Σμιγαδης.

37’ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τη Δόξα, σέντρα του Παλούμπη με αποδεκτή τον Γκότση που κάνει ένα γυριστό σουτ όμως η προσπάθειά του σταματάει στο οριζόντιο δοκαρι.

49’ Γκοοολλλ για τον Πανμοβριακό, πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής του Κουλούρη, από κοντά ο Ρουμπάτος ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

52’ Πατάει περιοχή ο Λιάκος, προσπαθεί να βρει το σουτ, όμως ο Τσαούσης θα τον ανατρέψει και ο ρέφερι θα δείξει την άσπρη βουλα.

53’ Γκοοολλλ Την εκτέλεση του πέναλτι θα αναλάβει ο Κουλούρης και στέλνει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Σμιγαδη κάνοντας το 0-2.

71’ Δυνατό σουτ του Φραγκούλια απο μέση απόσταση, διώχνει εντυπωσιακά ο Σμιγαδης.

72’ Κεφάλια του Πυρρή έπειτα από κόρνερ του Λιάκου, την τελευταία στιγμή διώχνει με το πόδι ο Σμιγαδης.

Δοξα Παραλιας (Νίκος Δεργουτης): Σμιγαδης, Τσαούσης, Τσιβγενίδης (71’ Χιόνης), Αγγελούσης, Φωτάκιας, Δριβήλας, Σπαλιάρας (71’ Ανδρεόπουλος), Τσιούπρος, Γκότσης (63’ Τσαγκρής), Παλούμπης, Στουπάκης (47’ Δημητρακόπουλος).

Πανμοβριακός Ριόλου (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Κυριακόπουλος Π, Βλάχος, Κυριακόπουλος Δ, Πυρρής, Σπανός, Καρακάσης, Λιάκος, Φραγκούλιας Δ, Ρουμπάτος, Κουλούρης (78’ Κάτσενος), Παπαδάτος (68’ Παναγόπουλος).