Έχουν ακόμα “σφυγμό” τα Καλάβρυτα

Την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα σημείωσαν τα Καλάβρυτα, τα οποία κέρδισαν μέσα στο Ρίο τον Αετό και τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, αφήνοντας πλέον την ομάδα του Σάκη Κατσαντούλα στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Καλαβρυτινούς ήταν ο Καυγάς, ο οποίος άνοιξε το σκότ στο 14′ λεπτό, με τον Γ. Τσαβαλά στο 23′ λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε και το α’ μέρος.

Στην επανάληψη ακόμα ένα τέρμα του Καυγά στο 76′ λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 0-3, το οποίο φέρνει τα Καλάβρυτα στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική και με την νέα χρονιά, ο Αετός Ρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Δαβουρλή, ενώ η ΑΕ Καλαβρύτων υποδέχεται την Αιγείρα/Ακράτας

Διαιτήτευσαν οι Γεώργιος Μπακόπουλος (Σωτήριος Δριβήλας-Παναγιώτης Γεωργακόπουλος)

Αετός Ρίου : Βρυώνης, Ντζάλλας (60′ Σούλι), Ζακυνθινός, Κωνσταντακόπουλος, Σάχι, Μπιρλής (80′ Βογιατζής), Πετράτος (60′ Φοντάλης), Ν. Ζέρβας (60′ Αποστολόπουλος), Μπόμπολας, Κουλούρης, Καπαρός (46′ Φουρφουρής)

ΑΕ Καλαβρύτων : Λέσης, Σαλαϊ, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Καυγάς (85′ Αντριάνο), Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς (27′ Κέφα), Στ. Τσαβαλάς, Ντολλάνι