Πήρε… ανάσα ο Αχαιός Σαραβαλίου, κλείνοντας τη χρονιά με νίκη

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Αχαιός Σαραβαλίου, καθώς επικράτησε με 3-2 της Δόξας Παραλίας κλείνοντας τη χρονιά με νίκη!

Ο Αχαιός άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό με τον Νάτση όπου ήταν αποδεκτής της σέντρας του Μαντά (1-0). Η ομάδα του Χρήστου Τσίκα έφτασε στην ισοφάριση, όταν με ωραία ομαδική προσπάθεια και ύστερα από κόντρα, ο Χιόνης έκανε το 1-1 στο 69’ της αναμέτρησης.

Η Δόξα Παραλίας γύρισε “τούμπα το ματς” στο 83΄, όταν ο Σίψας με ωραία πάσα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Στάμο, ο οποίος ήταν ανενόχλητος, εκτελώντας ιδανικά τον Μπακάλη γράφοντας το 1-2. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 85′ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιάννης Καλύβας καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αχαιού, που μετέτρεψε σε γκολ ο Μούτσα στο 86ο λεπτό.

Στο ίδιο λεπτό ο Γραμματικόπουλος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Η “λύτρωση” ήρθε στο 93ο λεπτό με τον Γιανέλλο, με ωραίο πλασέ στην πάνω δεξιά γωνία του Σμιγάδη να γράφει το τελικό σκορ 3-2.

Συνθέσεις:

Αχαιός Σαραβαλίου (Π. Χρηστίδης): Μπακάλης, Γιαννέλος, Ιωάννου (77′ Καρράς), Τσιούλος,  Έξαρχος Νικολόπουλος, Μαντάς, Νάτσης, Μούτσα, Γραμματικόπουλος, Σωτηρόπουλος (67′ Θεοδωρόπουλος, 97’ Στεφανόπουλος).

Δόξα Παραλίας (Χ. Τσίκας): Σμιγάδης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Τσιβγενίδης, Καντερές (65′ Σίψας), Αγγελούσης, Ρέβης (26′ Παλούμπης), Στάμος, Χιόνης, Μπουρλάκης, Ραμόπουλος (88′ Δελέγκος).