Πήρε «εκδίκηση» για την ήττα του α’ γύρου ο Άρης Πατρών

Διαιτητής: Καδδάς (Ανδριανός – Αβραμοπούλου)

Σε ένα επεισοδιακό/δραματικό παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Άρης Πατρών επικράτησε του Ατρόμητου Πατρών με σκορ 3-2 και μείωσε την διαφορά από την πρώτη θέση και από το Πάτραι στους 5 βαθμούς.

Στα του παιχνιδιού τώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Πρίφτη στο 6′ το οποίο μπλόκαρε ο Χάχαλης. Ο Άρης Πατρών κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10′ και στην πρώτη επίσκεψη του στα καρέ του Ατρομήτου, καθώς ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και με πλασέ ο Αγγελής από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 26′ ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και με τρομερό σουτ ο Μητρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 28′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια στην άμυνα του Άρη ο Τσάκωνας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 2-1. Στο 35′ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πανάρετο για αψιμαχία που είχε με τον Τσάκωνα και χτύπημα εκτός φάσης με τον Διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έγινε μια φάση όπου ξεσήκωσε για τα καλά το γήπεδο και τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Μεντζελόπουλος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 με τον ρέφερι Καδδά να πηγαίνει στην σέντρα για το γκολ,όμως μετά από επικοινωνία που είχε με την βοηθό κ.Αβραμοπούλου ακύρωσαν το τέρμα του Άρη ως οφσάιντ με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να γίνονται εξάλλοι με τον καταλογισμό του κ.Καδδά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Πανάρετος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με κεφαλιά αμαρκάριστος ο Αγγελής έγραψε το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από την ομάδα του Άρη Πατρών.

Στο 63′ το σουτ του Βουτσινά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αθανασακόπουλος. Στο 80′ το σουτ του Λάτση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Για να έρθουμε στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 84′ όπου ο Ατρόμητος Πατρών μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Αναγνώστου ύστερα από την σέντρα του Μαργώνη. Η τελευταία καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στον Άρη και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις ο Αγγελής έβγαλε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Λάτση πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Με το τελευταίο σφύριγμα του κ.Καδδά οι άνθρωποι του Άρη Πατρών έγιναν όλοι μαζί μια γροθιά και πανηγύρισαν αυτή την νίκη και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία στα ύψη είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την προσεχής Κυριακή στο Ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας την Θύελλα Πατρών. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα όπως φαίνεται θα παλέψει μέχρι το τέλος για την 4η θέση και την είσοδο της στα play off.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Παπουτσής): Χάχαλης, Πανάρετος, Καταρτζόπουλος (69’ Παπαδόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Μπούμπαλης (69’ Σπανός), Αγγελής, Βουτσινάς (77’ Λάτσης), Λυμπέρης, Μητρόπουλος (77’ Γράβαλος), Κωστής (44’ λ.τ. Κουτρούμπας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Βασίλης Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης (25’ λ.τ. Τσάκωνας), Χριστόπουλος (76’ Μαργώνης), Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι, Παλούκης, Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος (76’ Σκιαδαρέσης), Αναγνώστου, Πρίφτης (62’ Πανταζόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς