Πήρε το διπλό στο Πυλί ο Παναιγιάλειος

Παρακολουθήσατε μέσω του PatraGoal την εξέλιξη λεπτό προς λεπτό του αγώνα της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ΑΟ Πυλίου Κώ και τον Παναιγιάλειο.

Με τον Παύλο Λιάτο να είναι η χρυσή αλλαγή του Νίκου Μανούρα στο 67’ λεπτό, αφού λίγα λεπτά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε για το νικηφόρο 1-2, ο Παναιγιάλειος πέρασε με το διπλό από το Πυλί, κερδίζοντας την τοπική ομάδα και παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Αιγιώτικη ομάδα προηγήθηκε με τον Φωκαϊδη στο 40’ λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Μπριλάκη στο 61’ λεπτό, πριν ο Λιάτος δώσει με το τέρμα του την νίκη στους μελανόλευκους.

Το φίλμ του αγώνα :

1′ Έναρξη στον αγώνα

3′ Μεγάλη στιγμή για τον Παναιγιάλειο, με τον Τακίδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά την σέντρα του Φωκαϊδη, η μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καζέλη.

18′ Σέντρα-σούτ του Μαυρόπουλου, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

24′ Πρώτη απειλή για τον ΑΟ Πυλίου Κώ, με την κεφαλιά του Χατζηβασίλη να περνάει άουτ.

26′ Σούτ του Μαυρόπουλου, η μπάλα περνάει αρκετά μακριά από την εστία του Καζέλη.

29′ Νέο σουτ του Μαυρόπουλου, ο Καζέλης δεν υπολόγιζε σωστά την κατεύθυνση της μπάλας, η οποία πέρασε από πάνω του αλλά κατέληξε άουτ.

33′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Τζανουλίνο να σεντράρει για τον Μεντί ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, αλλά τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

35′ Μακρινό σουτ από τον Χατζηβασίλη, δεν ανησυχεί ο Παπαδόπουλος, με την μπάλα να περνάει άρκετά μέτρα μακριά από την εστία του.

40′ Γκοοολλλ για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος ανοίγει το σκορ με σούτ του Φωκαϊδη, μετά από όμορφη διαγώνια μπαλιά του Κίττου.

42΄Καλό σουτ του Εσαλέ για τους γηπεδούχους, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

49′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φωκαϊδη, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καζέλης.

50′ Ωραία συνεργασία Φωκαϊδη και Μαυρόπουλου, το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ.

60′ Πέναλτι κερδίζουν οι γηπεδούχοι με τον Δρόσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλύστριμα του Λουκά.

61′ Γκοοολλλ για τους γηπεδούχους, με τον Μπριλάκη να ευστοχεί στο πέναλτι και να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου και να ισοφαρίζει σε 1-1.

73′ Μακρινό σούτ του Πίσπα, η μπάλα αρκετά μακριά από την εστία του Καζέλη.

75′ Γκοοολλ για τους Αιγιώτες με τον Λιάτο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια σκόραρε γοα το 1-2.

83′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Τζανουλίνου, η μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

86′ Καλό σουτ του Φωκαίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

Συνθέσεις

ΑΟ Πυλίου Κώ (Στ. Χατζησεβαστός) : Καζέλης, Σιντιχάκης (87′ Καρακούσης), Τζανουλίνος, Μπριλάκης (74′ Παπαναστασίου), Εσαλέ (84′ Δημακάκος), Βουκουμάνοβιτς, Μπρέμπο, Τσιτσεκίδης (46′ Δρόσος), Μεντί, Χατζηνικολάου (84′ Αλιμερκαϊ), Χατζηβασίλης

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας) : Παπαδόπουλος, Μωραϊτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης, Κίττος (67′ λ.τ. Φλώρος), Μακρής, Πίσπας (74′ Τρέσα), Σανδραβέλης, Λουκάς, Βασίλτσης (67′ Λιάτος)

Διαιτητής : Λεωνίδας Σταύρου (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί : Ιωάννης Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής) – Δημήτριος Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)