Πήρε το ντέρμπι στην εκπνοή ο Κεραυνός και έπιασε την τετράδα

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-ΑΠΣ Πάτραι 1-0 (89΄ Τσάτος)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Τραγουλιάς-Γεωργακόπουλος)

Με τον Σταύρο Τσάτο να αναδεικνύεται η «χρυσή αλλαγή» του Κώστα Τσιπιανίτη, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πήρε το ντέρμπι στην εκπνοή απέναντι στο Πάτραι και έπιασε την «τετράδα» στον βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 4’ λεπτό το δυνατό σουτ του Καραχανίδη, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπαρδάκης, ενώ στο 17΄ λεπτό και μετά από κάθετη πάσα του Αναγνώστου στον Κατσιγιάννη, ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 42’ λεπτό το καλό σουτ του Αναγνώστου πέρασε άουτ, όπως και με την έναρξη της επανάληψης το «χλιαρό» σουτ του Καραχανίδη.

Το Πάτραι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 85’ λεπτό, όταν ο Σταθόπουλος δεν μπόρεσε να κερδίσει από καλή θέση τον Δασκαλάκη.

Απότελεσμα ήταν να το «πληρώσει» στο 89’ λεπτό της αναμέτρησης, όταν στην  σέντρα του Καρβούνη, ο Τσάτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Δασκαλάκης, Μέρτικας (94’ Φραγκουλάκης), Κασιώνης, Αγγελόπουλος, Ροδόπουλος, Τρίγκας, Κούστα, Καραχανίδης (67’ Τσάτος), Βασιλόπουλος (67’ Καρβούνης), Πήλιουρας (89΄ Φραντζής), Ζαφειρόπουλος.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Ρήγας (91’ Καλαμπόκας), Ραμαντάνης, Σταθόπουλος, Ντινόπουλος, Βάρρας (58’ Κριμπάς), Νικολάι (54’ Πομάρες), Αναγνώστου, Πόγκας, Μιχαηλίδης, Κατσιγιάννης (66’ Μπιτσάκου).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή