Πήρε το classico και έκανε βήμα τετράδας η Νίκη Προαστείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Καλύβας    

ΣΚΟΡΕΡ: 59’ Ξύδης, 64’ Καϊμακάς, 79’ Καψής – 5’ Μανούσος

Η Νίκη Προαστείου ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι των ακαδημιών, επικρατώντας με 3-1 του Δαβουρλή Κ΄92, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την είσοδό της στην τετράδα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ράπτη προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με το τέρμα του Λεωνίδα Μανούσου. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.  Στο 59΄ η Νίκη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, ύστερα από κόρνερ του Πολύδωρου από τα αριστερά, ο Ξύδης «πετάχτηκε» στο πρώτο δοκάρι ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 64΄ μετά από σέντρα του Κατσά δεν μπόρεσε η άμυνα των φιλοξενουμένων να απομακρύνει η μπάλα «στρώθηκε» στον Καϊμακά που έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Στο 79ο λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα του Νίκου Πατρώνη, η μπάλα πήγε στα δεξιά στον Μουστάκα ο οποίος έκανε πολύ ωραία ενέργεια, μπήκε προς τα μέσα και με σωστή πάσα την κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Καψή που με πανέμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοκοτσή για το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Ν. Δημόπουλος, Πολύδωρος, Κάτσας, Ξύδης, Σ. Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος (52’ Σαμαντάς), Μουστάκας, Καϊμακάς (88’ Ευαγγέλου), Καλογεράτος, Σαρρής, Γαλάνης (78’ Καψής).

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Κ. Πρέμτο (57’ Καραμπούλας), Τελέγκος, Μανούσος Σ. Πρέμτο, Βετούλας (84’ Γιωργ. Βάρδας), Μακρής, Στάμος (80’ Πόλπης), Κουμπουρλής (84’ Κουλούρης), Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος.