Παίρνει ξανά ζωή το γήπεδο Λουσικών (pics)

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Βασίλης Καρβουνιάρης συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον πρόεδρο της κοινότητας Λουσικών κ. Σπύρο Παπαδόπουλο στο δημοτικό γήπεδο στα Λουσικά Αχαΐας.

Το γήπεδο είχε απαξιωθεί τα τελευταία 4 χρόνια από τη δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ο αντιδήμαρχος υποσχέθηκε την πλήρη αξιοποίηση του γηπέδου, καθώς αναμένονται και διάφορα αθλητικά γεγονότα. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι θα γίνει σχολαστικός καθαρισμός και συντήρηση του γηπέδου από τη δημοτική αρχή.

Το patragoal.gr τον περασμένο μήνα είχε βρεθεί στα Λουσικά για το Αφιέρωμα-Αυτοψία: Τα γήπεδα “φαντάσματα” της Αχαΐας (photos-video)

Εδώ και πολλά χρόνια παραμένει ανενεργή στα ερασιτεχνικά δρώμενα η ομάδα της Νίκης Λουσικών, μαζί της και το γήπεδο που βρίσκεται μέσα στο χωριό της Δυτικής Αχαΐας. Ένα μικρό στολίδι της περιοχής, με αποδυτήρια αλλά και κερκίδες, στέκει και αυτό σαν “φάντασμα” περιμένοντας να αναστηθεί μια μέρα και να δώσει χαρά στους φίλους της ομάδας αλλά και της περιοχής.