Παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο του Πείρου Ισώματος

Η οικογένεια του Πείρου Ισώματος πετάει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ένα όνειρο αρκετών χρόνων παίρνει σάρκα και οστά. Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Ισώματος θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, την δική της στέγη, το δικό της γήπεδο. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την δημιουργία του γηπέδου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, η διοίκηση δεν έκρυψαν την χαρά τους. Έρχονται στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα. Ο Πείρος κέρδισε κάτι που δεν ανταλλάσσετε με όλα τα κύπελλα, έβαλε θεμέλια στέγης.

Η αναβάθμιση του γηπέδου θα φτάσει τις 319.997,80 ευρώ. Οι εργασίες προβλέπουν την βελτίωση και την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου της αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργική, ασφαλής και αναβαθμισμένη για τους αθλητές, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.

Ειδικότερα, το γήπεδο ποδοσφαίρου θα αναβαθμιστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα Πρότυπα Σχέδια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα λειτουργεί ως χώρος για εκμάθηση και μαζικό – ερασιτεχνικό αθλητισμό με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA με ελαστική υπόβαση, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στους παίκτες και πιο ξεκούραστη επιφάνεια παιχνιδιού, μειώνοντας τους κραδασμούς. Ακόμη, στο πλαίσιο του έργου θα τοποθετηθεί εξοπλισμός, όπως δύο εστίες ποδοσφαίρου, δύο πάγκους αναπληρωματικών πέντε καθισμάτων με συμπαγή και άθραυστη επιστέγαση, ενώ προβλέπεται και η αντικατάσταση της περίφραξης του γηπέδου, ύψους 4 μέτρων.

Επίσης θα κατασκευαστεί υπεδάφειο αποστραγγιστικό δίκτυο στις κατά μήκος πλευρές του γηπέδου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και η προθεσμία ολοκλήρωσής του είναι έξι μήνες.