Παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσει…

PHOTO: INTIME

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα του Απόλλωνα η οποία σήμερα το απόγευμα (17.00) θα υποδεχθεί το Λαύριο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Ο Απόλλων με «όπλο» την έδρα, θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Η Πατρινή ομάδα προέρχεται από την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη ενώ το Λαύριο ηττήθηκε εντός έδρας με την ΑΕΚ. Σε επίπεδο προϊστορίας, στα τρία χρόνια της κοινής διαδρομής των δύο ομάδων στην Basket League, οι έδρες κυριάρχησαν ολοκληρωτικά αφού αμφότερες έκαναν το 3-0 ως γηπεδούχοι. Ο Απόλλων έκανε το 3/3 στην Πάτρα με διψήφιες διαφορές και μάλιστα στις δύο τελευταίες συναντήσεις του με το Λαύριο Megabolt εκεί, νίκησε με σκορ βγαλμένο σχεδόν με καρμπόν. 72-61 ήταν εκείνο της περιόδου 2016-17 και 72-62 της περιόδου 2021-22.

Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο Ζώης Καράμπελας ο οποίος είπε: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοί για το παιχνίδι με το Λαύριο. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αγώνα τής Κυριακής. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και με την βοήθεια του κόσμου μας, που τον θέλουμε στο πλευρό μας, θα βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα παλέψουμε μόνο για τη νίκη».

Η προετοιμασία της ομάδας της Πάτρας ολοκληρώθηκε το Σάββατο χωρίς προβλήματα για το Νίκο Βετούλα ο οποίος θα επιλέξει την 12αδα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Oι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο γήπεδο, στην Περιβόλα, σήμερα από τις 11.00 μέχρι το άνοιγμα των εκδοτηρίων. Το παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Κορομηλάς-Μάνος-Τσολάκος με κομισάριο τον κ. Πίγκα.