Παναχαϊκή η ομάδα της ισοπαλίας!

Ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα είναι οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στη Σούπερ Λιγκ 2, αφού έχουν από οκτώ. Αντίθετα μόλις τρεις έχουν ο Εργοτέλης και η Δόξα Δράμας.

Στην Αγυιά οι «κοκκινόμαυροι» παρέμειναν για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητοι με το Χρήστο Καραπίτσο στο «τιμόνι». Ο Πατρινός τεχνικός μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις εντός έδρας αναμετρήσεις, ενώ εκτός έχει δύο ήττες από Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Για μια ακόμα χρονιά πάντως η ομάδα της Πάτρας πληρώνει τις απώλειες στην έδρα της. Φέτος ολοκληρώνοντας τους 11 αγώνες εντός έδρας στην κανονική διάρκεια μετράει απώλεια 12 βαθμών. Δύο ήττες από Ιωνικό και Διαγόρα, ισοπαλίες με Τρίκαλα, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Εργοτέλη είναι οι 12 βαθμοί που πέταξε μέσα στην έδρα της.

Στην Αγυιά νίκησε Ιεράπετρα, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Απόλλωνα Λάρισας, Δόξα Δράμας και Χανιά που όμως δεν τις αρκούν για να μπει στα πλέι οφ. Τρίτη φορά κέρδισε πέναλτι φέτος η ομάδα, αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχος ο Χρήστος Αραβίδης. Τρίτη και «φαρμακερή» που λένε.

Τέλος η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πετύχει δύο σερί νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ πήρε γκολ από μόλις 6 ποδοσφαιριστές της.