Παναχαϊκή και Macron έδωσαν τα χέρια για τρία χρόνια

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η Ιταλική Eταιρεία Αθλητικής Ένδυσης Macron ανακοινώνουν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια!

Η συνεργασία αφορά στον εξοπλισμό τόσο της Επαγγελματικής ομάδας, αλλά και των Ακαδημιών.

Η Macron κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή αθλητικών προϊόντων και έχει σαν στόχο να δημιουργήσει για την Παναχαϊκή μια μοναδική σειρά αθλητικών προϊόντων σχεδιασμένων αποκλειστικά για αυτή.

Η Macron, εργάζεται ήδη εντατικά με την ΠΑΕ Παναχαϊκή προκειμένου να δημιουργήσει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και σχεδιασμού με στόχο να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των αθλητών της ομάδας και να αντιπροσωπεύσει επάξια τις παραδοσιακές αξίες του συλλόγου.

Η Macron, που εδρεύει στη Μπολόνια της Ιταλίας, αποτελεί τον ευρωπαϊκό ηγέτη στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες των αθλητών. Η Ιταλική εταιρεία συνεργάζεται με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Από σήμερα και για τα επόμενα 3 χρόνια ΠΑΕ Παναχαϊκή και Macron θα βαδίζουν χέρι-χέρι με γνώμονα τα 2 κορυφαία brand που αντιπροσωπεύουν.