Άρης Πατρών: Φιλική ήττα από τον ανώτερο ΠΑΟ Βάρδας

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου.
Διαιτητής: Μέρμηγκας
Σκόρερ: 72′ Δουλαβέρης, 81′ Τρομπούκης

Ο Άρης Πατρών ηττήθηκε με 2-0 στο γήπεδο Προσφυγικών από τον ΠΑΟ Βάρδας της Γ΄ Εθνικής.

Φιλμ:

17′ Δοκάρι για τον Άρη, έπειτα από τη σέντρα σουτ του Πανάρετου από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για την Βάρδα να ανοίξει το σκορ, όταν ο Παπαχριστόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Αναστασοβίτης βρήκε λίγο την μπάλα και πριν πάει στα δίχτυα ο Μεντζελόπουλος έσωσε στη γραμμή.

33′ Τεράστια ευκαιρία για την Βάρδα, έπειτα από το λάθος του Αναστασοβίτη, ο Δουλαβέρης πλάσαρε σε κενή εστία αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

72′ Γκολ για τη Βάρδα, έπειτα από μια εξαιρετική απόκρουση του Τσιρίνη, ο Δουλαβέρης έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

81′ Γκολ για τη Βάρδα, με ένα σουτ του Τρομπούκη έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Φίλιππος Σχοινάς): Αναστασοβίτης (Τσιρίνης), Παρασκευόπουλος, Μενύχτας, Σιδέρης (Σταθόπουλος), Μεντζελόπουλος,Μπούμπαλης (Φούφουλας), Πανάρετος (Μαντάς), Νικολόπουλος (Κορφιάτης), Λιμάτσι (Λάτσης), Γεωργαντόπουλος, Σπανός (Καρατζανίδης).

ΠΑΟ Βάρδας (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλας (Τσεκούρας) (Σίνος), Διονυσόπουλος (Πολίτης), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Ισμαήλ Χοσειν (Χούστα), Τζόνσον (Τρομπούκης), λιωσης (Μαστραντωνάκης), Δουλαβέρης, Τσεκούρας, Παπαχριστόπουλος (Μικελάτος), Πλαστουργός (Στεργιόπουλος).