Πανμοβριακός : “Κύριοι, το μεροκαματάκι δεν το τιμήσατε”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανμοβριακός με αφορμή την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Μιντιλογλίου.

Αναλυτικά αναφέρει :

Μετά την τελευταία μας διαμαρτυρία που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχνέικων πιστεύαμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέρθουμε για σχετικό θέμα.

Δυστυχώς, διαψευστήκαμε σύντομα και χθες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα απίστευτης διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μιντιλογλίου.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση σημαίνει κάτι και θα σταθούμε μόνο στο διαιτητή και τον βοηθό του που έκαναν τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουν αρνητικά και να συναγωνιστούν στην ανυπαρξία στην κακή διαχείριση, στην κακή συμπεριφορά και γενικότερα στο έλλειμμα των βασικών αρχών.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδεμία διαφορά η διαφωνία έχουμε με το σωματείο του Αστέρα και το οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Θεωρούμε ότι και τα δύο σωματεία αδικήθηκαν από την διαχείριση και συμπεριφορά του διαιτητή και του βοηθού του.

Ο καταλογισμός ενός ανύπαρκτου πέναλτι εις βάρος του Αστέρα και η αλλαγή της απόφασης του διαιτητή αφού συζήτησε το θέμα με τον βοηθό της απέναντι περιοχής (Που πέρασε αρκετό χρόνο από το απόγευμα του συνομιλώντας με μια παρέα γνωστών ή φίλων πίσω από την θέση του) είναι μόνο ένα από αυτά που κατάφεραν οι δύο τους.

Ο διαιτητής κατάφερε ουκ ολίγες φορές να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και να κάνει τραγικούς χειρισμούς παίρνοντας αλλοπρόσαλλες αποφάσεις οδηγώντας τον αγώνα σε ένα δρόμο μή ποδοσφαιρικό αφού συνεχώς φρόντισε να φρενάρει την ροή του αγώνα.

Τελείωσε τον αγώνα κλείνοντας το φύλλο αγώνα εντός αποδυτηρίων μέσα σε διαμαρτυρίες που προφανώς κατέγραψε αλλά ξέχασε να αναφέρει και τα λεγόμενα του βοηθού του προς εκπρόσωπο του Σωματείου μας.

Κύριοι το μεροκαματάκι δεν το τιμήσατε χθες, ούτε τον χώρο σας, όποιο και να ήταν το κίνητρο σας η στάση σας υπερκάλυψε τα πάντα, ακόμα και την διάθεση μας να βλέπουμε τα λάθη σας με κατανόηση.

Δέν θα ανεχτούμε άλλους τέτοιους ανεπαρκείς τύπους που κάνουν πλάκα στις πλάτες αυτών που ιδρώνουν και που πληρώνουν όλο αυτό το οικοδόμημα…

Δεν βοηθάτε το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αγαπάτε αυτό που λέτε ότι πρεσβεύετε…

Μην μας γενάτε ιδέες άλλων όμορφων εποχών που διοργανώνονταν άτυπα πρωταθλήματα και όλοι απολάμβαναν το ποδόσφαιρο.

Με πολύ λιγότερα κόστη και λίγη οργάνωση ίσως πραγματικά βλέπαμε ποιο ωραία πράγματα και όσοι μοχθούν για να υπάρχει κάτι ίσως ένιωθαν ποιό ωραία και δεν δυσπιστούσαν συχνά πυκνά, Κάνουμε τεράστιο αγώνα για να γεμίζουμε αυτούς που είναι μέσα και γύρω από την ομάδα μας με όμορφες στιγμές, αναμνήσεις και συναισθήματα.

Δεν θα αφήσουμε κανένα να μας χαλάσει αυτό!!! Έχουμε την σκέψη, την δύναμη τον τρόπο…

Καλές γιορτές με υγεία για όλο τον κόσμο.