Παράπονα από ΑΕ Αιγίου και Αστέρα Τέμενης για τον Μιχάλη Ζήκο

Έντονα παράπονα τα οποία εξέφρασαν και με επίσημες ανακοινώσεις τους, εξέφρασαν η ΑΕ Αιγίου και ο Αστέρας Τέμενης, για την σημερινή διαιτησία του Μιχάλη Ζήκου και των βοηθών του Αναστάσιου Παλούμπη και Σωτήρη Παπαχρήστου, στον μεταξύ τους αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά αναφέρουν :

Ανακοίνωση Αστέρα Τέμενης

Δυστυχώς, πάλι μέτριες Διαιτησίες, (που είναι η αιτία του κακού), οδήγησαν τη Διοίκηση του Αστέρα Τέμενης να καλέσει την αστυνομία στο γήπεδο Πλαστήρα, μετά τη λήξη του αγώνα, ώστε να φύγουν οι αθλητές με ασφάλεια.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, Φίλιππο Κοσσαρά, για την προσπάθεια του να προφυλάξει τους αθλητές και τους προπονητές του Αστέρα, αλλά οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις απειλές και τις χειρονομίες φιλάθλων της αντιπάλου ομάδας, ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια προκαλούν Οργή και Ντροπή !

Αυτή την ώρα ο τραυματίας αθλητής του Αστέρα, Λελούδας Δημήτρης υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο ΑΙΓΙΟΥ για τη γροθιά που δέχτηκε στο πρόσωπο από αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τη λήξη του αγώνα.

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και εντός της επόμενης εβδομάδας, αφού τελειώσουν οι διαδικασίες που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών του Αστέρα συγκαλεί Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να παρθούν αποφάσεις.

Ανακοίνωση ΑΕ Αιγίου

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν όπως λέει και ένα τραγούδι. Έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει το σοβαρό πρόβλημα της διαιτησίας αλλά γινόμαστε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Σήμερα είχαμε μια τραγική διαιτησία από τον διαιτητή Ζήκο ο οποίος αλλοίωσε με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα του αγώνα. Στα χαρτιά ο διαιτητής Ζήκος θεωρείται ελπιδοφόρος και με μέλλον στο χώρο της διαιτησίας. Κάτι το οποίο δεν δικαιολόγησε με τις αδιανόητες σημερινές αποφάσεις του.

Εμείς πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε ως μια παρέα πρώην ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Αιγίου μια προσπάθεια να ξαναφέρουμε την ομάδα μας στα γήπεδα της Αχαΐας.

Από απόψε το βράδυ σκεφτόμαστε αν άξιζε τον κόπο αυτή απόφαση μας και αν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε…