Παράσταση για έναν ρόλο στον Άγιο Βασίλειο

Επέστρεψε στις νίκες ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο οποίος κέρδισε με 4-1 την Αιγείρα/Ακράτα και μετέτρεψε σε περίπατο ένα παιχνίδι που πριν ξεκινήσει θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι.

Μόλις στο 5’ λεπτό ο Πανόπουλος έπιασε καλό σούτ που εξουδετέρωσε ο Βίλλιος, ενώ στο 37’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής κατάφερε να ανοίξει με πλασέ το σκορ για το 1-0.

Στο 39’ λεπτό ο Μποσγανάς μάζεψε εύκολα το σουτ του Μητρόπουλου, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους είχαμε το καταπληκτικό γκόλ του Θύμιου Αργυρόπουλου, ο οποίος κρέμασε με μακρινό σούτ κάτω από την σέντρα τον Βίλλιο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 65’ λεπτό ο Καραχανίδης κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκόλ ο Γ. Γραμματικόπουλος για το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με καταπληκτικό μακρινό φάουλ του Μητρόπουλου σε 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κόκκινος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χρ. Καραπίτσος) : Μποσγανάς, Μπουρνάκας (79’ Αλιφιεράκης), Μπακατσέλος, Σπανογιάννης (83’ Χαλκιόπουλος), Α. Τρίγκας, Μπάδας (79’ Ασκούνης), Πανόπουλος, Ντόμας (73’ Κόκκινος), Γ. Γραμματικόπουλος, Αργυρόπουλος (73’ Κωνσταντόπουλος), Καραχανίδης

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Λ. Κατσαρέλιας) : Βίλλιος, Τάρναρης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Γκοτσόπουλος (46’ Βαφειάδης), Καλούδης, Τσάτο (62’ Σακελλαρόπουλος), Καλλέλης, Αλέφαντος (46’ Μπούρδος / 85’ Λουράκης)