“Παράταση” για τον πρωταθλητή στην Ηλεία

Σε 3ο τελικό οδηγούνται Ξενοφώντας Κρεστένων και Ηλειακός Λεχαινών, ώστε να μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή στην Α’ Ηλείας PlaySports, τον οποίο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Ατρόμητος Πατρών την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Στην σημερινό 2ο τελικό που έγινε στα Λεχαινά, ο Ηλειακός κέρδισε με 2-0 και μεταφέρει την σειρά και πάλι στα Κρέστενα, εκεί που Ξενοφώντας θα παίζει για δύο αποτελέσματα και η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου θα θέλει και πάλι μόνο την νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 11′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θ. Αντωνόπουλου, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους, η ομάδα των Λεχαινών κατάφερε να διπλασιάσει με τον Τσακοπιάκο τα τέρματα της.

Ηλειακός Λεχαινών : Α. Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κόστα (66 λ.τ. Μάης), Τσίμπιτσης, Λαμπρόπουλος, Καλογερόπουλος, Τσακοπιάκος, Θ. Αντωνόπουλος, Πυρρής, Μουσερής (89′ λ.τ. Θεοφιλόπουλος), Τσαντίλης

Ξενοφών Κρεστένων: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Κολόκας, Αναμουρλίδης, Διονυσόπουλος (82′ Κουτσογιαννάκης), Διαμαντόπουλος (56′ Δρακόπουλος), Αστερόπουλος, Κωνσταντόπουλος (90′ Μπατζάκας), Σκοζάι, Μπακατσέλος (82′ Φερεκίδης)