Παρέμεινε εύκολα στην κορυφή ο Άρης Πατρών (photos)

Γήπεδο Κ. Ζάρρας: Παναγιώτης Σουτζογλου

Διαιτητής: Γκοτσόπουλος Αθανάσιος (Τσάκης Βασίλειος, Κωσταδήμας Σπυρίδων)

Σκόρερ: 11′ 48′ 60′(Πεν) Σπανός, 34′ Λιμάτσι, 67′ Μαντάς – 38′ Σταυριανός

Εύκολη νίκη απέναντι στον Αχαϊκό η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά, καθώς επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα, προσπάθησε πολύ πιέζοντας τους παίκτες του Άρη, έχαναν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έβγαιναν στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Γεωργακόπουλο και Λιμάτσι, οι οποίοι έκαναν μεγάλη ζημιά στην άμυνα του Αχαϊκού.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ του Γιάννη Σπανού με πλασέ απ’τη μικρή περιοχή έπειτα από το γύρισμα του Παρασκευόπουλου. Η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ του Σπανού με ένα σουτ του Κυριακού Κοσμά, ωστόσο μετά από μια εξαιρετική μπαλιά του Πανάρετου, ο Λιμάτσι προσπερασε τον τερματοφύλακα και από δυσκολη γωνία έκανε το 0-2.

Μετά από λίγα λεπτά, ο Αχαϊκός είχε απαντήσει μειώνοντας σε 1-2 με το υπέροχο γκολ του Σταυριανού, έπειτα από την πάσα του Ροδίτη, αυτός έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιρίνη, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι βάζοντας και ένα τρίτο γκολ με το Γιάννη σπανό, έπειτα από το γύρισμα του Νικολόπουλου από τα αριστερά, ο Φορ του Άρη πλάσαρε εύστοχα την εστία του Αυγέρου.

Στη συνέχεια ο Αχαϊκός προσπάθησε πάλι να μειώσει στο σκορ χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες, ωστόσο σε μια αντεπίθεση του Γεωργαντόπουλου μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε την ντρίπλα και ο Τερματοφύλακας του Αχαϊκού τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Γκοτσόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο φορ του Άρη ευστόχησε και έκανε το 1-4 και το χατ τρικ στο ματς.

Στο 66′ ο Γιάννης Μαντάς πέρασε στο παιχνίδι αντί του Σταυρόπουλου και ένα λεπτό αργότερα έκανε το 1-5, έπειτα από το γύρισμα του Λιμάτσι από τα δεξιά, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μόλις είχε μπει αλλαγή.

Έτσι η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά παρέμεινε στην κορυφή μαζί με το Πάτραι στους 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πατρών υποδέχεται τα Καλάβρυτα στο γήπεδο Προσφυγικών, ενώ ο Αχαϊκός δοκιμάζεται στο Α. Κάνιστρας απέναντι απ’τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Το φίλμ του αγώνα

8′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Αχαϊκό, όταν ο Ροδίτης έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε λίγα μέτρα από το δοκάρι.

9′ πρώτη καλή στιγμή και για τον Άρη, έκανε το σουτ ο Γεωργαντόπουλος μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μανθόπουλος έκοψε την πορεία της μπάλας και την έστειλε πλάγιο.

11′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από το γύρισμα του Παρασκευόπουλου από τα αριστερά, ο Σπανός έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

18′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, έπειτα από την μπαλιά του Γεωργαντόπουλου από τα δεξιά, ο Σπανός πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αυγέρου.

25′ Καλή ευκαιρία για τον Αχαϊκό, όταν ο Κυριακού έκανε το σουτ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.

27′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε την πάσα για τον Πανάρετο, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, αλλά ο Αυγέρος έκανε δυσκολη απόκρουση και οι αμυντικοί έδιωξαν μακριά την μπάλα.

34′ Γκοοολ για τον Άρη, Έπειτα από την ωραία μπαλιά του Πανάρετου για τον Λιμάτσι από τα αριστερά, αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα και από δυσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

38′ Γκοοολ για τον Αχαϊκό, όταν ο Ροδίτης έστρωσε την μπάλα για τον Σταυριανό, αυτό έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός έβγαλε μόνο του τον Λιμάτσι απέναντι απ’τον Αυγέρο, έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαϊκού έκανε δυσκολη απόκρουση.

48′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Νικολόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά για τον Σπανό, αυτός πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 1-3.

52′ Ευκαιρία για τον Αχαϊκό, όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Παπαϊωάννου μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά οι αμυντικοί έκοψαν την μπάλα και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Τσιρίνης.

56′ Χαμένη ευκαιρία για τον Αχαϊκό με τον Μαρκόπουλο, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σιδέρης ήταν αυτός που έκοψε την μπάλα.

60′ Γκολ για τον Άρη, μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπανού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πέρασε τον Αυγέρο, έκανε το γύρισμα για τον Λιμάτσι, αλλά το πλασέ που έκανε δεν ήταν δυνατό και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά την μπάλα.

67′ Γκοοολ για τον Άρη, Έπειτα από την ωραία ενέργεια των παικτών του Φιλίππου Σχοινά, ο Λιμάτσι μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Μαντάς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-5. Με το που είχε μπει αλλαγή.

69′ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μαντάς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Αυγέρος απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ο Γεωργαντόπουλος με δεύτερη προσπάθεια έκανε το πλασέ αλλά ο Μανθόπουλος έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

75′ Ευκαιρία για τον Άρη με τον Πανάρετο, ο οποίος προσπάθησε να σκάψει τον Αυγέρο αλλά αυτός έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

83′ Δυνατό σουτ του Γεωργαντόπουλου έξω από την περιοχή, ο Αυγέρος μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Συνθέσεις
Αχαϊκός (Χρήστος Γκρέκας): Αυγέρος, Ροδίτης (66′ Τσάμης), Καλόφωνος, Μανθόπουλος, Μπαρλάς, Μαρκόπουλος (72′ Κυριάκου Α.), Στρέκλας, Σταυριανός, Παπαϊωάννου, Κυριάκου Κ., Θωμάς (77′ Βαγγαλάτης)

Άρης Πατρών (Φίλιππος Σχοινάς): Τσιρίνης, Πανάρετος, Μενύχτας, Σιδέρης, Σταθόπουλος (45′ Φούφουλας), Νικολόπουλος (61′ Καταρτζόπουλος), Λιμάτσι, Παρασκευόπουλος (45′ Γιάννης), Σπανός (66′ Μακρής), Σταυρόπουλος (66′ Μαντάς), Γεωργαντόπουλος

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση